Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" ar grūtībām izdevies atrast divus jaunus sponsorus

Juris Grīns
Juris Grīns

"McLaren" ar grūtībām izdevies atrast divus jaunus sponsorus
Foto: Darren Heath

F1 čempionāta komanda "McLaren" spējusi piesaistīt divus jaunus sponsorus, par kuriem oficiāli tikšot paziņots tuvākajā laikā.

Kopš 2013. gada, kad telekomunikāciju gigants "Vodafone" šķīra sadarbību ar "McLaren", komanda startē bez titulsponsora. Aizvadītās sezonas pēdējos trīs posmos "McLaren" bolīdus rotāja "Coca Cola" uzraksti, bet nav zināms, vai šī kompānija ir starp tiem sponsoriem, kas dos finansējumu vienībai 2019. gadā.

"McLaren" izpilddirektors Zaks Brauns stāsta, ka šobrīd pasaulē finanšu sfērā valda daudz neskaidrību, arī neziņa, kas notiks, ja Apvienotā Karaliste patiešām izstāsies no Eiropas Savienības.

"Uzņēmumi baidās investēt naudu ilgtermiņā," skaidro Brauns. "Korporācijas ir mazliet satrauktas, kad jādomā par ilgtermiņa investīcijām, jo tās nav drošas par to, kas notiks, ja kaut kas mainīsies. Tas visus procesus ir piebremzējis un pat iepauzējis."

Neskatoties uz to, jaunus sponsorus izdevies atrast, saka Brauns: "Mums laimējās pagājušajā gadā sākt sadarbību ar pieciem jauniem partneriem, bet šomēnes mēs paziņosim par diviem jauniem sponsoriem, kas ir labs progress. Tas trakums, kas finanšu nozarē valda pasaulē, nepalīdz, jo rezultāti nāk lēnāk, bet nekas nav apstājies."

Jāpiemin, ka septiņas no desmit komandām bāzējas Apvienotajā Karalistē, arī vācu autoražotājam "Mercedes" abas F1 rūpnīcas atrodas tur. Ja valsts pametīs eirozonu, tas radīs dažādas problēmas arī F1 komandām.

Izmantotie resursi:
The official home of Formula 1® | F1.com

     [+] [-]

, 2019-01-17 12:34, pirms 5 gadiem
Braun nečakarējies un beidzot pasaki kas ir sponsori, ja viņi vispār ir. Viens te runāja par Coca colu itkā kā titulsponsors kautgan es tam īsti neticu bet ok