Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Raikonena dēls uzsāks autosportista karjeru

Juris Grīns
Juris Grīns

Raikonena dēls uzsāks autosportista karjeru
Kimi Raikonens ar dēlu Robinu. Foto: Twitter.com/fansofkr

"Formula 1" zvaigznes Kimi Raikonena dēls Robins pirmo reizi ticis pie iespējas izmēģināt kartingu un, ja vien neizrādīs lielu nepatiku, uzsāks autosportista karjeru.

Raikonens "Instagram" publicējis attēlus un video ar savu četrus gadus veco dēlu, kurš pirmo reizi ticis pabraukt ar kartingu. Tāpat vienā no fotogrāfijām redzama sportista meita Rianna, kurai pašlaik vēl netika ļauts braukt, ar piebildi, ka viņa pievienošoties Robinam pēc dažiem gadiem.

Iepriekš Robins Raikonens jau izmēģinājis braukšanu ar mazu motociklu, kuram bija uzstādīts ātruma ierobežotājs.

"Šobrīd viņam mašīnas patīk vairāk nekā motocikli," stāsta Kimi Raikonens. "Bet ar bērniem nekad neko nevar zināt - šodien viņiem patīk viena lieta, bet rīt jau kaut kas cits. Ja viņam patiks kartings, viņš varēs ar to nodarboties. Es pārāk neuztraucos, jo, ja viņam tas kļūs tikai par hobiju, tad tas būs lielisks hobijs, un arī man pašam būs vieglāk."

2007. gada F1 pasaules čempions atzīst, ka atbalstīs abus savus bērnus, lai ar ko tie arī nenodarbotos.

"Mēs atbalstīsim viņus abus - ja viņi gribēs būt dejotāji, man tas nesagādās nekādas problēmas, kamēr vien viņi paši izbaudīs to, ko dara," saka Raikonens. "Manuprāt, jebkas, ko viņi darīs, būs labāk nekā vazāties pa vilcienu staciju, kauties vai spēlēt mājās datorspēles."

Agrāk Raikonens bija neaktīvs sociālo tīklu lietotājs, bet 2017. gada nogalē sajūsmināja savus fanus, izveidojot "Instagram" kontu, kurā regulāri atspoguļo arī savas ģimenes dzīves notikumus.

View this post on Instagram

ACEMAN BEGINS.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on Aug 15, 2019 at 2:03am PDT

     [+] [-]

, 2019-08-16 12:21, pirms 5 gadiem
Cerams dēls nedzerstīsies kā tēvs!

  +1 [+] [-]

, 2019-08-16 13:32, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: Cerams dēls nedzerstīsies kā tēvs!
Kas tad tas par somu kurš nedzerstās..

  +1 [+] [-]

, 2019-08-16 16:36, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: Cerams dēls nedzerstīsies kā tēvs!
Negribas būt rupjam vai nolaisties līdz personīgu apvainojumu līmenim (ko oxa ir izdarījis), bet viņš ir F1 pasaules čempions, kamēr tu sportacentrs.com muldoņa!

     [+] [-]

, 2019-08-16 17:01, pirms 5 gadiem
Tam "oxa" iesaku izlasīt The Unknown Kimi Raikonen. Ļoti pamācoša lasāmviela, lai iepazītu šo leģendāro braucēju. Kad apprecējās otro reizi, viņš tās lietas ir metis pie malas.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-16 17:28, pirms 5 gadiem
gatis_blumbergs_2692849080749706 rakstīja: Tam "oxa" iesaku izlasīt The Unknown Kimi Raikonen. Ļoti pamācoša lasāmviela, lai iepazītu šo leģendāro braucēju. Kad apprecējās otro reizi, viņš tās lietas ir metis pie malas.
Protams jaunības gados visiem gribās normāli atpūsties Ko Kimi labi arī darīja, bet nav tā ka viņš vairs nelieto!!! https://www.youtube.com/watch?v=sph...
Ps. Kimi ir pēdējais kadrs, kuram sekoju līdzi iekš F1. Normāls ''pipars'' šķiet, ka ir arī dzīvē!

  -1 [+] [-]

, 2019-08-16 18:55, pirms 5 gadiem
skrusts rakstīja: Negribas būt rupjam vai nolaisties līdz personīgu apvainojumu līmenim (ko oxa ir izdarījis), bet viņš ir F1 pasaules čempions, kamēr tu sportacentrs.com muldoņa!
Es arī negribu būt rupjš, bet aizver muti. Tāpēc Kimi ir slavenība un tāpēc par viņu runā. Tas jau veido daļu no slavas - ka par tevi runā. Tad ko tu brauc virsu kādam, kas veido Kimi slavu?

@Blumbergs? Ar ko Kimi ir leģendārs? Ar košanu jā. Vai ar ko citu? Īsti nezinu gan.

     [+] [-]

, 2019-08-16 20:38, pirms 5 gadiem
Aspveicu Sportacentrs autorus, pēc 2-3 gadiem Mika Šūmahera aktualitātes jau būs aizgājis posms, toties Raikonenu atvases parādīšanās dos saturu, ko turpmākos 15-16 gadus ik nedēļu atspoguļot motorsporta sadaļā.
1) Kimi Raikonena dēls piedalīsies pirmajās kartinga sacīkstēs;
2) Robins Raikonens pirmajās kartingu sacīkstēs izstājas dzinēja defekta dēļ;
3) Raikonens juniors Somijā popularitātes ziņā jau apsteidzis Valteri Botasu.
u.t.t.

     [+] [-]

, 2019-08-16 20:57, pirms 5 gadiem
Naakamais cempions!

Go go go Robin