Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Leklērs: "Kādreiz mēs ar Verstapenu pat nesveicinājāmies"

Juris Grīns
Juris Grīns

Leklērs: "Kādreiz mēs ar Verstapenu pat nesveicinājāmies"
Šarls Leklērs. Foto: Scuderia Ferrari

"Ferrari" pilots Šarls Leklērs atzinis, ka viņa attiecības ar Maksu Verstapenu aizvien ir saspringtas, taču ne tādas kā kādreiz, kad abi neesot pat sveicinājušies.

Tieši Leklērs un viņa konkurents Verstapens no "Red Bull" vienības tiek saukti par nākamajiem pasaules čempioniem. Šogad, kad Leklērs ticis konkurētspējīgā komandā, abi aizvadījuši vairākus spraigus dueļus. Abi sportisti savulaik sacentās arī kartinga trasēs, kad cīņu viņu starpā bija daudz, bet ārpus trases abu attiecības - pagalam aukstas.

"Kad bijām bērni, mēs pat nesveicinājāmies viens ar otru, jo mēs bijām nenobrieduši un jaucām kopā cilvēku ar autosportistu," atceras 21 gadu vecais Leklērs. "Tagad mēs, par laimi, šīs divas lietas nejaucam."

Viena no aizraujošākajām abu talantīgo braucēju cīņām šosezon notika Austrijā, kad Verstapens apdzina Leklēru cīņā par uzvaru.

"Austrijā Maksam bija vairāk ātruma, man tā pietrūka, lai turētu tempu," atzīst Leklērs. "Bahreinā notikušo pieņemt bija grūtāk, bet es braucu sacīkstēs no trīs gadu vecuma, tāpēc uzreiz pāršķīru jaunu lappusi. Šajā sporta veidā vienmēr ir jābrauc uz iespēju robežas, tas ir normāli, ka dažreiz kaut ko nākas salauzt. Tu labi zini, ka šāds risks pastāv, pretējā gadījumā labāk palikt mājās."

Tā bija jau otrā reize šogad, kad Leklērs pazaudē uzvaru, kas bijusi ļoti tuvu. Bahreinā viņš atradās vadībā, kad pievīla tehnika. Divos posmos zem Monako karoga startējošais braucējs startējis no "pole position", bet kopvērtējumā pašlaik ir piektais, kamēr Verstapens, kuram šosezon viena "pole position" un divas uzvaras sacīkstēs, atrodas trešajā pozīcijā, 49 punktus priekšā.

Izmantotie resursi:
GPFans - The world's fastest-growing...

     [+] [-]

, 2019-08-16 11:54, pirms 5 gadiem
Gaidu to dienu, kad Mercedes beigs savu dominanci un F1 piedzīvos intrigu sezonas garumā. VW aizejot no rallija un rallijkrosa, deva svaigu gaisu autosportam. F1 vēl smako pēc veca, nostāvējušos ūdens.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-16 15:30, pirms 5 gadiem
guntis86 rakstīja: Gaidu to dienu, kad Mercedes beigs savu dominanci un F1 piedzīvos intrigu sezonas garumā. VW aizejot no rallija un rallijkrosa, deva svaigu gaisu autosportam. F1 vēl smako pēc veca, nostāvējušos ūdens.
Tu F1 skaties tikai kopsh 2015. Gada?
F1 vislaik ir bijushi posmi, kuros dominee tikai viena komanda. Vai nu Ferrari, Mercedes, Red Bull utt. Parejie tikai nosaciti izrada konkurenci.