Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sirotkins grib atgriezties F1 čempionātā Kubicas vietā

Juris Grīns
Juris Grīns

Sirotkins grib atgriezties F1 čempionātā Kubicas vietā
Sergejs Sirotkins. Foto: Facebook.com/pg/OfficialSergeySirotkin

Arvien vairāk tiek runāts, ka jau šīs sezonas laikā vietu "Williams" komandā pazaudēs Roberts Kubica, kura rezultāti nav iepriecinoši. Sākotnēji tika ziņots, ka uz viņa vietu pretendē kanādiešu miljardiera dēls Nikolā Latifi, bet tagad aizkulisēs runā, ka poli varētu nomainīt Krievijas sportists Sergejs Sirotkins.

Sirotkins jau pērn startēja "Williams" komandā, Itālijas posmā arī iekļūstot punktos, taču savu vietu pazaudēja. Šobrīd viņš pilda testpilota pienākumus "Renault" sastāvā, taču "tur roku uz pulsa" un kuru katru brīdi ir gatavs sēsties Kubicas formulā.

"Man to jautā bieži," intervijā ziņu aģentūrai "Tass" neslēpj Sirotkins, jautāts par to, vai viņš varētu nomainīt Kubicu. "Būdams sacīkšu braucējs, es gribu sacensties ar labākajiem pilotiem pasaulē ar jebkādu mašīnu, nav svarīgi, cik laba tā ir."

Tikmēr šobrīd Siroktins aizņemts ar darbu "Renault" komandā. Viņš atklāj, ka nolīgts kā aiznākamā gada sezonas mašīnas un riepu testpilots, turklāt pienākumu kļūs arvien vairāk.

"Mans galvenais uzdevums ir strādāt pie 2021. gada mašīnas," pastāstīja krievu pilots. "Septembra beigās mūs gatava mašīna, ar ko varēs testēt 18 collu riepas, un es veikšu visus testus ar šo auto. Tas ir mans pamatpienākums."

Sirotkins arī nenoliedz, ka "Renault" komandas pašreizējais ātrums nav tik labs, kādam tam vajadzēja būt.

"No komandas, kurai ir tik liels budžets un resursi, tika gaidīts lielāks progress un labāki rezultāti," saka Sirotkins. "Es neteikšu, kas tieši ir nogājis greizi, bet, kad nav gaidīto rezultātu un progresa, uz komandu tiek izdarīts spiediens. Viss, ko varu teikt - vienmēr ar prieku esmu gatavs palīdzēt."

Izmantotie resursi:
grandpx.news

     [+] [-]

, 2019-05-16 14:18, pirms 5 gadiem
Par mūsējiem!

     [+] [-]

, 2019-05-16 16:10, pirms 5 gadiem
Piekrītu - par mūsējiem! Lai vai kādā formā, bet polis Kubica ir mūsu reģiona čalis