Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Aston Martin" jau šogad no Fetela gaida uzvaras

Juris Grīns
Juris Grīns

"Aston Martin" jau šogad no Fetela gaida uzvaras
Foto: f1lead.com

"Aston Martin" vadītājs Otmars Šafnauers uzskata, ka komandai ir viss nepieciešamais, lai šogad F1 pasaules čempionātā varētu cīnīties ne vien par pjedestāliem, bet arī uzvarām. Vienības sastāvā startēs četrkārtējais pasaules čempions Sebastians Fetels, kā arī Lānss Strols.

Iepriekšējos gados komanda bija pazīstama kā "Racing Point". Pērn tās rindās vienu uzvaru izcīnīja Serhio Peress, kurš tagad pievienojies "Red Bull" sastāvam, un dažbrīd šķita, ka tā spējīga cīnīties pat par otro vietu Konstruktoru kausā. Beigās gan vienība palika ceturtajā vietā, tikai septiņus punktus aiz "McLaren".

"Ar jaunu nosaukumu, uzticīgiem akcionāriem, jaunām investīcijām un pieredzējušu komandu, uzskatu, ka mums ir visi nepieciešamie ingredienti, lai sacenstos par pjedestāliem un uzvarām," sacīja Šafnauers. "Šis ir jauna ceļojuma sākums, un es jūtu, kāda papildus enerģija valda komandā, tā grib panākt vēl vairāk nekā līdz šim. Mums ir visi iemesli būt optimistiskiem, jo mūsu rīcībā ir vieni no asākajiem prātiem šajā čempionātā, īsta sacīkšu braucēju mentalitāte un darītāju gars, kas jau gadiem sevi pierādījis."

Komandas boss atzīst, ka vēl lielāku stimulu devusi uzvarām bagātā Sebastiana Fetela pievienošanās sastāvam.

"Tas ir aizraujošs notikums ikvienam mūsu darbiniekam," teica Šafnauers. "Viņš ir sevi pierādījis četrkārtējs čempions ar pieredzi palīdzēt komandām kļūt uzvarēt spējīgām. Viņš mums ir ļoti svarīgs pienesums. Viņš šeit ienes uzvarētāju mentalitāti un noteikti mēs visi daudz no viņa spēsim mācīties."

Jau trešo gadu komandas sastāvā startēs Lānss Strols, kura tēvs Lorenss ir "Aston Martin" vienības īpašnieks.

"Lānss ir jauns un talantīgs, kā arī smagi strādājošs pilots, kurš pagājušajā gadā aizvadīja savu līdz šim labāko sezonu, spējot sevi kā braucēju uzlabot visās jomās," uzsver Šafnauers. "Mēs apzināmies, ka, dodot viņam vajadzīgos instrumentus, viņš ir spējīgs palīdzēt sasniegt komandai tās mērķus. Tāpat mēs domājam, ka Sebastians palīdzēs izvilkt no Lānsa ārā visu, uz ko viņš spējīgs. Mūsu sastāvs ir ideāla pieredzes, uzvarētprasmes un vēl neapstrādāta talanta apvienojums."

"Aston Martin" rūpnīcas komanda "Formulā 1" startējusi jau 1959. un 1960. gadā, taču vien dažos posmos un bez panākumiem.

Izmantotie resursi:
readmotorsport.com

     [+] [-]

, 2021-01-16 11:45, pirms 3 gadiem
Visi nosauktie ingredienti, protams, ir labi un svarīgi, bet galvenā tomēr ir mašīna - ja tā nav konkurētspējīga, tad nekādas finanses, pieredze vai iepriekšēji tituli nespēs palīdzēt...

     [+] [-]

, 2021-01-16 13:55, pirms 3 gadiem
Mercedes, RedBull Honda, McLaren Mercedes, un tikai tad Ferrari/Aston Martin.
Uzvaras var aizmirst, ja nu vienigi Moncas vai Sakhiras variants.

     [+] [-]

, 2021-01-16 18:45, pirms 3 gadiem
tie zaļie toņi un komandas ambīcijas mani atsviež dziļā bērnībā, kad ar zināmu patosu F1 ienāca Jaguar