Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" vadība dusmīga par Leklēra izklaidēm starpsezonas laikā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" vadība dusmīga par Leklēra izklaidēm starpsezonas laikā
Šarls Leklērs pēc izlēkšanas ar izpletni. Foto: Motorsport.com

Šarls Leklērs uzskata, ka viņam tuvāko gadu laikā diez vai būs iespēja aizvadīt testus ar "MotoGP" motociklu, kā nesen to darīja Lūiss Hamiltons, taču kāda cita bīstama F1 pilota izklaide esot sadusmojusi viņa pārstāvētās "Ferrari" komandas vadību.

Decembrī "Mercedes" pilots Lūiss Hamiltons testēja Valentino Rosi "Yamaha" motošosejas motociklu, kamēr itālis izmēģināja viņa F1 bolīdu. Leklērs, kurš nesen līdz 2024. gadam pagarināja līgumu ar "Ferrari", atzīst, ka gribētu izdarīt to pašu, taču diez vai komanda viņam to atļaušot.

"Man ļoti patiktu to izmēģināt, jo man patīk motocikli kopumā," intervijā "Speed Week" sacīja Leklērs. "Tomēr es neesmu drošs, vai "Ferrari" domā tāpat. Es vispirms paprasītu atļauju, bet nezinu gan, vai viņi man to dotu."

Kamēr F1 pasaules čempionātā ir starpsezonu pārtraukums, 22 gadus vecais Leklērs tomēr piepildījis vienu no saviem kvēlākajiem sapņiem, Dubaijā izlecot ar izpletni. "Ferrari" vadību viņš par to iepriekš nebrīdināja.

"Normālos apstākļos, ja man prātā ienāk kaut kas neordinārs, vienmēr jautāju pēc atļaujas "Ferrari"," viņu citē "La Gazzetta dello Sport". "Bet šajā gadījumā, lecot ar izpletni, es izdarīju izņēmumu. Nodomāju, ka, ja rastos kādas problēmas, diez vai kādam vēl būtu iespēja mani norāt. Kad viņi par to uzzināja, kļuva nedaudz dusmīgi, bet otro reizi es to vairs nedarīšu."

Izmantotie resursi:
grandpx.news

     [+] [-]

, 2020-01-16 22:38, pirms 4 gadiem
Njaa.. Ne par kādu naudu =)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2020-01-17 05:50, pirms 4 gadiem
Viņiem vai tad nepietiek tā ekstrīma jau sēžot pie bolīda stūres... ka vēl vajag, lekt ar izpletņiem un vēl sazin ko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja