Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" esot problēmas ar jauno F1 modeli

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" esot problēmas ar jauno F1 modeli
Foto: Scuderia Ferrari

Ilggadējais F1 žurnālists Leo Turini, kuram ir labi kontakti "Ferrari" iekšienē, savā blogā "Quotidiano" vēsta, ka komandai ir radušās problēmas ar gatavošanos 2020. gada sezonai.

Pagājušo sezonu "Ferrari" noslēdza ar otro vietu Konstruktoru kausā, cerot, ka šogad beidzot izdosies uzvarēt. Daži gan uzskata, ka "Mercedes" pārspēks nemazināsies, kamēr ievērojami progresējusi būšot "Red Bull" komanda.

"Man zināms, ka simulatorā un vēja tunelī redzētais nav sajūsminājis inženierus," viņš raksta. "Tomēr atcerieties, ka vēl līdz sezonas sākumam ir laiks."

Turini arī komentējis Sebastiana Fetela iespējamo nākotni, sakot, ka vācietis visticamāk paliks "Ferrari" arī pēc 2020. gada, lai gan līgums viņam šī gada izskaņā beigsies, bet Šarls Leklērs to jau pagarinājis līdz 2024. gadam. Tāpat nesen kontraktu pagarināja "Red Bull" pilots Makss Verstapens, kurš iepriekš tika minēts kā reālākais Fetela aizstājējs.

"Es nebūtu tik drošs, ka 2020. gads Fetelam būs pēdējais "sarkanajā" komandā, sevišķi zinot, ka Verstapens ir pagarinājis līgumu ar "Red Bull"," atzīst Turini. "Fetelu arī ne druskas nav ietekmējis tas, ko raksta Itālijas prese, un tam ir vienkāršs iemesls - viņš to nav lasījis."

Tāpat Turini atklāj, ka "Sauber" komanda drīzumā varētu zaudēt "Alfa Romeo" rūpnīcas atbalstu.

"Tas, ka "Alfa Romeo" jābūt "Formulā 1", bija lieliska Serdžio Markiones ideja, bet, diemžēl, "Giulia" un "Stelvio" ielas mašīnu pārdošanas apjomi nav iepriecinoši," iemeslu uzsver Turini.

Izmantotie resursi:
grandpx.news