Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

NASCAR pilots: "F1 bolīdi man atgādina kosmosa kuģus"

Juris Grīns
Juris Grīns

NASCAR pilots: "F1 bolīdi man atgādina kosmosa kuģus"
Klints Bovjērs
Foto: AFP/Scanpix

NASCAR sacīkšu pilots Klints Bovjērs atzīst, ka F1 sacīkšu mašīnas viņam atgādina kosmosa kuģus, tāpat sportists izteicis vēlmi kādudien piedalīties testos un izmēģināt Eiropā tik populāro sacensību bolīdu.

Bovjērs NASCAR sacīkstēs pārstāv "Stewart-Haas Racing" komandu, kas pieder Džīnam Hāsam. Kā zināms, Hāss ir arī F1 komandas īpašnieks.

Bovjērs, kurš šobrīd "Monster Energy NASCAR Cup Series" čempionāta kopvērtējumā ir desmitais, atzīst, ka viņam Formula 1 ir sveša pasaule, tomēr amerikānis labprāt aizvadītu testus, kā savulaik to izdarīja Džefs Gordons.

"Es pat nevaru tik agri piecelties, lai noskatītos tās sacīkstes," jokojot saka Bovjērs. "Tomēr es labprāt vienu no tām mašīnām izmēģinātu. Zinu, ka Džefs to ir darījis, un mēs esam pārrunājuši viņa pieredzi."

Bovjērs arī apbrīno F1 mašīnu veiktspēju, kā arī cilvēkus, kas strādā čempionātā: "Tas ir apbrīnojami, uz ko tās mašīnas ir spējīgas, bet man tās vairāk izskatās pēc kosmosa kuģiem, ne sacīkšu mašīnām. Es uzaugu Kanzasā, un tur nekā tāda nebija. Mēs pat nevarējām atrast TV kanālu, kas pārraidītu Formulu 1."

"Monster Energy NASCAR Cup Series" sezona šorbrīd tuvojas brīdim, kad tiks atsijāti pretendenti uz titulu un sāksies desmit posmu finālfāze, nosakot 2017. gada čempionu. Šobrīd čempionāta vadībā ir Martins Truekss juniors, kuram seko Kails Larsons un Kails Bušs.

Izmantotie resursi:
F1Today.net

  -1 [+] [-]

, 2017-08-15 17:25, pirms 7 gadiem
Domāju gan,ka tam junioram jāmauc ātri,ja viņam seko Kails Larsons un Kails Bušs.Es tādā situācijā arī būtu ļoti ātrs.