Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Ralfs Šūmahers: "Leklērs politiski ir nogalinājis Fetelu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Ralfs Šūmahers: "Leklērs politiski ir nogalinājis Fetelu"
Sebastians Fetels un Šarls Leklērs. Foto: Imago Sport/Scanpix

Kādreizējais "Formula 1" pilots Ralfs Šūmahers uzskata, ka Šarlam Leklēram politiskā ziņā ir izdevies sakaut savu komandas biedru Sebastianu Fetelu, un par to liecina arī jaunā talanta rīcība pēc abu "Ferrari" pilotu sadursmes iepriekšējā posmā.

Štīrijas "Grand Prix" pirmajā aplī Leklērs veica pārdrošu apdzīšanas manevru, kā rezultātā sadūrās ar Fetela formulu, un izstāties nācās viņiem abiem. Pēc notikušā Monako pārstāvis steidza uzņemties vainu par notikušo un atvainoties komandas biedram.

"Man godīgi jāsaka, ka Leklērs šajā ziņā izskatās apķērīgāks par Sebastianu," intervijā "Sky Deutschland" teica Ralfs Šūmahers. "Viņš uzreiz piecēlās un teica, ka tā ir viņa paša kļūda, kas ir daudz labāk nekā standarta frāzes par neapmierinātību ar mašīnu. Viņš ir jauks puisis, bet spēj cīnīties arī ar elkoņiem. Komandas iekšienē viņš politiski ir nogalinājis Sebastianu. Savam vecumam viņš ir pārsteidzoši nobriedis."

Runājot par Fetela nākotnes iespējām, Šūmahers uzskata, ka viņa tautietim ir labas izredzes tikt pie līguma ar "Red Bull", sevišķi ņemot vērā to, ka Alekss Albons ātruma ziņā faktiski nekad nespēj turēt līdzi Maksam Verstapenam.

"F1 čempionātā nav nekā senāka par pēdējām notikušajām sacīkstēm," tēlaini saka Šūmahers. "Domāju, ka ir iespējama viņa atgriešanās "Red Bull" sastāvā, jo ar šo komandu viņam joprojām ir ļoti tuvas attiecības. Sevišķi ar Dītrihu Matešicu. Nedrīkst aizmirst, ka Albons vidēji ir pussekundi aplī lēnāks par Verstapenu. Ilgtermiņā komanda ko tādu nevar atļauties. Cīņai Konstruktoru kausā ir vajadzīgs kāds, kurš regulāri finišē vismaz pozīciju vai divas zemāk par Verstapenu."

Baumu līmenī jau zināms, ka "Red Bull" īpašnieks Dītrihs Matešics esot instruējis savas F1 komandas vadītājus noslēgt līgumu ar Fetelu uz 2021. gada sezonu.

Izmantotie resursi:
grandpx.news

     [+] [-]

, 2020-07-15 10:26, pirms 4 gadiem
Un vēl baumu līmenī ir runas , ka Fetels uz Racing Point iešot 2021 sezonā
. Ar Perezu lauzīs līgumu

     [+] [-]

, 2020-07-15 11:53, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: Un vēl baumu līmenī ir runas , ka Fetels uz Racing Point iešot 2021 sezonā
. Ar Perezu lauzīs līgumu
Tas ir daudz reālāk nekā RB.