Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Fetela brālis necer uz iekļūšanu "Formulā 1"

Fetela brālis necer uz iekļūšanu "Formulā 1"
Fabians Fetels. Foto: ADAC GT Masters

Pavasarī Fabians Fetels kļuva par "Mercedes" pilotu un šogad startē autošosejas sacensībās, taču 20 gadus vecais autosportists ir reālists un atzīst, ka viņam neizdosies atkārtot sava brāļa Sebastiana ceļu, kļūstot par "Formula 1" braucēju.

Sebastians Fetels savulaik 19 gadu vecumā kļuva par visu laiku jaunāko F1 pilotu (vēlāk šo rekordu laboja Makss Verstapens), bet šobrīd aizvada jau 13. sezonu pasaules čempionātā un var lepoties ar izcīnītiem četriem tituliem.

Fabians Fetels savu karjeru uzsācis daudz pieticīgāk. Pērn viņš bez ievērojamiem panākumiem startēja "Lamborghini Super Trofeo Europe" seriālā, kurš šosezon piedalās latvietis Haralds Šlēgelmilhs, bet šogad ar "Mercedes" markas auto ir viens no Vācijas "ADAC GT Masters" čempionāta dalībniekiem.

Jautāts par to, vai viņš mērķē uz kļūšanu par F1 pilotu, jaunākais no brāļiem Feteliem ir reālists.

"Es varu pateikt, ka nē," atbild Fabians Fetels. "Man būtu jābrauc kādā savādākā čempionātā, lai ietu ceļu tajā virzienā. Nekad nevari zināt, kur tas tevi aizvedīs, bet pagaidām mani neviens nepazīst, tāpēc jādara pašam sava lieta."

"ADAC GT Masters" pirmais posms, kas notika Ošeršlēbenā, Fetelam neizvērsās ļoti cerīgs. Startējot kopā ar britu Filipu Elisu un pārstāvot "Mann-Filter Team HTP" komandu, finālbraucienos nācās sasmierināties ar 24. un 23. vietu.

Izmantotie resursi:
grandpx.news


, 2019-05-15 20:03, pirms 5 gadiem
Loti svariga info!!!
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.