Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 pilots Hamiltons ar cēlu žestu iepriecina smagi slimu zēnu

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 pilots Hamiltons ar cēlu žestu iepriecina smagi slimu zēnu
Foto: Gareth Fuller

"Formula 1" pilots Hamiltons un viņa pārstāvētā "Mercedes" komanda veikusi cēlu žestu, iepriecinot kādu smagi slimu zēnu, kurš iedvesmojis sportistu uzvarai Spānijas "Grand Prix" izcīņā.

Hamiltons par piecus gadus veco zēnu, kurš sirgst ar vēzi smagā formā, uzzināja svētdien, kad komandas pārstāvji parādīja pieckārtējam F1 čempionam veltītu video no mazā līdzjutēja. Tajā Hamiltonam tika novēlēta uzvara gaidāmajās sacensībās.

Spānijas posmā britu sportists patiešām uzvarēja, startā apdzenot komandas biedru Valteri Botasu un noturot pirmo vietu līdz finišam. Uzreiz pēc tam Hamiltona atzina, ka zēns viņu iedvesmojis šai uzvarai un panākumu pēc finiša veltīja tieši viņam.

Kopš brīža, kad tapa video, zēns nogādāts savās mājās, kur pavadīs savas īsās dzīves pēdējās dienas. Hamiltons un "Mercedes" komanda gribējusi iepriecināt savu fanu un viņam uz mājām atsūtījusi aplūkošanai gan īstu F1 sacīkšu auto, gan kausu, kas tika izcīnīts par uzvaru Barselonas trasē.

Hamiltons arī savā "Instagram" kontā publicēja 17 sekundes garo video novēlējumu, ko saņēmis no zēna pirms starta Spānijas F1 posmā.

  +2 [+] [-]

, 2019-05-15 22:06, pirms 5 gadiem
Tik mīļš puika, žēl viņa. Hamiltons nav mans mīļākais pilots, bet visu cieņu