Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons cer noslēgt jaunu līgumu ar ''Mercedes'' līdz Ziemassvētkiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Hamiltons cer noslēgt jaunu līgumu ar ''Mercedes'' līdz Ziemassvētkiem
Lūiss Hamiltons. Foto: imago / Scanpix

Septiņkārtējais ''Formula 1'' čempions Lūiss Hamiltons paziņojis, ka plāno arī nākamgad startēt ''Mercedes'' un jau tuvākajā laikā tiks uzsāktas sarunas par jaunu līgumu, cerot to noslēgt līdz Ziemassvētkiem.

Ar sacensībām Abū Dabī 13. decembrī noslēdzās 2020. gada F1 pasaules čempionāts, kurā septīto reizi savas karjeras laikā uzvarēja Lūiss Hamiltons, izcīnot 347 punktus. Otro vietu kopvērtējumā ieņēma brita komandas biedrs Valteri Botass, kamēr trešo ''Red Bull'' līderis Makss Verstapens.

Pirms 2021. gada sezonas veiktas rokādes daudzu komandu sastāvos. No ''Ferrari'' aizgājis Sebastians Fetels, no ''Racing Point'' Serhio Peress, bet ''Renault'' Daniels Rikjardo. Jaunu sastāvu izveidojusi ''Haas'', iekļaujot tajā leģendārā Mihaela Šūmahera dēlu Miku.

''Mercedes'' līderis Lūiss Hamiltons intervijā pēc pēdējā posma atzina, ka plāno turpināt startēt esošās komandas krāsās: ''Domāju, ka tuvāko nedēļu laikā sēdīsimies pie galda. Cerams, līdz Ziemassvētkiem noslēgsim līgumu. Plānoju šeit būt arī nākamgad. Mums kā komandai vēl ir ko sasniegt gan šajā sportā, gan ārpus tā.''

Tāpat sportists atzina, ka vēl nejūtas labi: ''Esmu iztukšots, bet priecīgs un pateicīgs, ka varēju startēt. Tāpat spēju noslēgt sezonu uz pjedestāla. Ņemot vērā, kādas bija manas pēdējās nedēļas, priecājos par nedēļas nogali. Šī sacīkste fiziski man bija grūta.''

Lūiss Hamiltons startē ''Mercedes'' rindās kopš 2013. gada. Šogad kopā ar Valteri Botasu komanda izcīnīja kārtējo Konstruktoru kausu, par 254 punktiem apsteidzot otrajā vietā esošo ''Red Bull'.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/f1/news/2...
https://www.formula1.com/en/latest/...

  -1 [+] [-]

, 2020-12-14 11:48, pirms 3 gadiem
Interesanti, ka Seba līgumā ar Racing Point ir atruna, ka Sebs drīkst slēgt līgumu ar Mercedes, un viņam par to nedraud nekāds sods.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-14 11:49, pirms 3 gadiem
Man laikam vairāk interesē, kas notiks ar Red Bull. Nu jau ar vien vairāk šķiet, ka Albons paliks. Peress pārāk bieži piemin, ka būs atpakaļ 2021. gadā.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-14 12:20, pirms 3 gadiem
playthegame rakstīja: Man laikam vairāk interesē, kas notiks ar Red Bull. Nu jau ar vien vairāk šķiet, ka Albons paliks. Peress pārāk bieži piemin, ka būs atpakaļ 2021. gadā.
Es vakar izlasiju , ka Perezu tuvākajās nedēļās apstiprinās Red bull sastāvā un Albons būs trešais pilots buļļos😅 Perezam pašam tik 2 reālas komandas ir kur startēt , ja viņš atgriežas F1 2022 (Alfa Romeo.un Wiliams)

  +1 [+] [-]

, 2020-12-14 12:58, pirms 3 gadiem
comon88 rakstīja: Es vakar izlasiju , ka Perezu tuvākajās nedēļās apstiprinās Red bull sastāvā un Albons būs trešais pilots buļļos😅 Perezam pašam tik 2 reālas komandas ir kur startēt , ja viņš atgriežas F1 2022 (Alfa Romeo.un Wiliams)
Iespējams, bet sajūtas saka, ka ja buļļi izvēlētos Peresu, tad viņi to būtu jau paziņojuši.

     [+] [-]

, 2020-12-14 14:57, pirms 3 gadiem
comon88 rakstīja: Es vakar izlasiju , ka Perezu tuvākajās nedēļās apstiprinās Red bull sastāvā un Albons būs trešais pilots buļļos😅 Perezam pašam tik 2 reālas komandas ir kur startēt , ja viņš atgriežas F1 2022 (Alfa Romeo.un Wiliams)
Es arī Instagramā šo redzēju, bet cik saprotu tas ir ļoti, ļoti “viena tante teica”. Vairāk izskatījās gan pēc fake news..

     [+] [-]

, 2020-12-14 17:21, pirms 3 gadiem
scorpio rakstīja: Es arī Instagramā šo redzēju, bet cik saprotu tas ir ļoti, ļoti “viena tante teica”. Vairāk izskatījās gan pēc fake news..
Izskatās , ka tas tomēr arī notiks.Šo ziņo vairāki F1 saiti un F1 reportieris Ted Kravizt. Tuvākajās nedēļas oficiāls lēmums sekošot

     [+] [-]

, 2020-12-15 10:14, pirms 3 gadiem
comon88 rakstīja: Izskatās , ka tas tomēr arī notiks.Šo ziņo vairāki F1 saiti un F1 reportieris Ted Kravizt. Tuvākajās nedēļas oficiāls lēmums sekošot
Es tikai par. Pelnīti.