Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Būtu forši startēt "Williams" komandā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons: "Būtu forši startēt "Williams" komandā"
Foto: EPA/Scanpix

Trīskārtējais F1 čempions Lūiss Hamiltons atzīst, ka spēj iztēloties startēšanu kādas citas komandas sastāvā, tomēr atzīst, ka diez vai tas notiks un savu karjeru viņš plāno noslēgt tieši "Mercedes" sastāvā.

Līgums ar "Mercedes" vienību Hamiltonam beigsies nākamā gada izskaņā, un nav skaidrs, ko britu sportists izvēlēsies darīt pēc tam - iespējams, viņš kontraktu pagarinās, varbūt izlems par karjeras beigšanu, bet varbūt pieņems izaicinājumu un startēs kādas citas komandas sastāvā. Braucējs gan atzīst, ka tādus panākumus, kādi gūti "Mercedes" rindās, citur atkārtot būtu praktiski neiespējami, tāpat arī diez vai izdotos izveidot tikpat labas attiecības ar kolēģiem.

"Ja es ietu uz citu komandu, man būtu jāmēģina paņemt visu to, kas ir šeit un pārnest uz jauno komandu," prāto Hamiltons. "Bet, vai es to patiešām vēlos? Vai ir tāda vajadzība?"

Hamiltons atzīst, ka labprāt palīdzētu "Williams" vienībai atgriezties uz uzvaru takas: "Protams, es skatos arī uz citam komandām, domāju, ka būtu forši startēt "Williams" sastāvā un palīdzēt viņiem atgriezties virsotnē, tomēr man nav burvju nūjiņas. Es nezinu, cik ilgu laiku tas prasītu un, vai tas vispār būtu iespējams. Es vienkārši apbrīnoju Frenku Viljamsu un viņa izveidoto komandu tās vēstures dēļ."

Sportist neslēpj, ka vilinošs būtu piedāvājums startēt "Ferrari", tomēr norāda, ka "Mercedes" viņam spēj nodrošināt ne vien mašīnu, ar ko var uzvarēt šobrīd, bet arī ļauj cerēt uz tikpat labu nākotni.

"Nav citu komandu, izņemot "Ferrari", kas mani patiesi interesētu, bet šobrīd man patīk startēt šeit, es mīlu cilvēkus, kuru dēļ strādāju, ar kuriem kopā strādāju," atzīst Hamiltons, "Nav citas tādas komandas, kas tā rūpētos par saviem pilotiem, līdz ar to pagriezt muguru un aiziet būtu grūta izvēle. Ja man būtu jāiet prom, tas būtu brīdis, kad ir pienācis laiks apstāties."

Klīst runas, ka pirms 2019. gada sezonas Sebastians Fetels varētu pievienoties "Mercedes", kamēr Hamiltons ieņems viņa vietu "Ferrari" sastāvā.

Izmantotie resursi:
F1i.com - F1i Magazine, la Formule 1 sur internet.

Vai Hamiltons savā F1 karjerā vēl pārstāvēs kādu citu komandu?

  • 32

  • 62


     [+] [-]

, 2017-08-14 13:14, pirms 7 gadiem
Taada rokaade nekad nenotiks!

     [+] [-]

, 2017-08-14 13:30, pirms 7 gadiem
Tas būtu nereāls gājiens. Fetels tomēr uz Ferrari pārgāja kad bija sevi izsmēlis Red Bull. Ja Mersedess no nākamās sezonas kādu sezonu necīnītos par titulu tad būtu iespēja,ka Hamiltons ietu prom no komandas. Bet tāds variants nebůs.

     [+] [-]

, 2017-08-14 13:40, pirms 7 gadiem
Labu laiku atpakaļ solīja pabeigt karjeru McLaren, ja iepriekšējā gadā būs čempions, lai McLaren būtu 1.numurs uz bolīda. Šis solījums gan bija dots R.Denisam, kurš vairāk nav McLaren, iespējams, ka tomēr varētu arī startēt Williams. Viss kā vienmēr būs atkarīgs no Honda motoriem - ja būs tāpat kā ar McLaren, tad diez vai Hamis tur brauks, jo šobrīd ir vienīgais braucējs F1 vēsturē, kuram ir uzvaras katrā sezonā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja