Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Vilnēvs: "Lauda nespēj pārdzīvot, ka "Ferrari" aizvietoja viņu ar manu tēvu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Vilnēvs: "Lauda nespēj pārdzīvot, ka "Ferrari" aizvietoja viņu ar manu tēvu"
Nikijs Lauda
Foto: AFP/Scanpix

Kanādas "Grand Prix" nedēļas nogalē bijušais autosportists Žaks Vilnēvs paspējis žurnālistiem nokritizēt ne vien jauno un talantīgo "Red Bull" komandas pilotu Maksu Verstapenu, bet arī "Mercedes" vienības priekšsēdētāju Nikiju Laudu.

Jau ziņojām, ka 1997. gada F1 pasaules čempions Vilnēvs asi reaģēja uz Verstapena izteikumiem preses konferencē, kad sportists solīja "sadot pa muti" tam, kurš turpinās viņu izprašņāt par šogad piedzīvotajām neveiksmēm sacensībās.

"Žurnālistu uzdevums ir atspoguļot faktus, pat, ja Verstapens uz kādu jautājumu ir atbildējis simts reizes," savu nostāju pauda Vilnēvs. "Pilota pienākums ir atbildēt, nevis reaģēt šādā veidā. Tev ir jāapzinās savas kļūdas, lai progresētu, bet viņš to vēl nav izdarījis. Tā vietā viņš ir izrādījis vien necieņu un neizglītotību. Savā ziņā viņš vēl ir bērns. Viņš ir kā izvilkts no šūpuļa un ielikts mašīnā, tāpēc nav Daniela Rikjardo līmenī un uz komandas biedra fona pat izskatās slikti. Ja "Red Bull" viņā redz nākotni, tad viņam ir jāsakauj savs komandas biedrs. Šobrīd ir otrādi. Viņš ir pārvērtēts."

Vēl vairāk par to Vilnēvu satracināja leģendārā F1 ekspilota Laudas komentārs, kad viņš Verstapenu salīdzināja ar Žaka tēvu Žilu jaunībā. Kā zināms, Žils Vilnēvs savulaik tika uzskatīts par sava laika vienu no lielākajiem talantiem, tomēr 1982. gadā, tobrīd būdams 32 gadus vecs, gāja bojā sacīkšu negadījumā.

Viņa dēlam Žakam Vilnēvam par Laudas izteicieniem ir skarbs viedoklis: "Varbūt Lauda aizvien nespēj pārdzīvot, ka "Ferrari" komanda nomainīja viņu ar manu tēvu. Es piekrītu tam, ka Verstapens uzņemas risku, tāpat kā to darīja mans tēvs, bet ir viena ļoti liela atšķirība - mans tēvs cienīja savus pretiniekus un mācījās no savām kļūdām. Viņam bija pavisam citāda audzināšana. Atklāti sakot, es nesaprotu šo salīdzinājumu."

Izmantotie resursi:
Wheels24.co.za, South Africa's best motoring...

  +1 [+] [-]

, 2018-06-15 10:52, pirms 6 gadiem
Žils ar Maksi noteikti nav vienā plauktā liekami... talanta pārpārēm abiem, bet Žils bija vecis, kamēr Maksis pagaidām ir tikai puika.

     [+] [-]

, 2018-06-15 16:20, pirms 6 gadiem
Žakam taisnība. Nevar vērtēt sportistu tikai pēc talantīguma, braukšanas stila un riska uzņemšanās spējas. Te nu Lauda grāvī iebraucis.

     [+] [-]

, 2018-06-15 19:38, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка