Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Williams" gatavojas veikt Kubicas nomaiņu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Williams" gatavojas veikt Kubicas nomaiņu
Roberts Kubica. Foto: ROKiT Williams Racing

"Williams" komanda jau drīzumā varētu atteikties no sava pilota Roberta Kubicas, viņa vietā pie sacīkšu auto stūres sēdinot jauno talantu Nikolā Latifi, vēsta Kanādas prese.

Kubicas atgriešanās "Formulā 1" tika uztverta ar masveida sajūsmu, tomēr "Williams" formulas šosezon ir izteikti lēnākās, līdz ar to gan pieredzējušais poļu autosportists, gan viņa pārinieks Džordžs Rasels, kurš ir pagājušā gada "Formula 2" čempions, par punktiem necīnās. Rasela labākais rezultāts sacīkstēs ir 15. vieta, bet Kubicam - 16. vieta.

Kanādas laikraksts "Le Journal de Montreal" tagad raksta, ka Kubicas atgriešanās sapnis varētu būt īslaicīgs, jo "Williams" vadība jau prāto par viņa nomaiņu. Debitants Rasels viņu pārspējis visos aizvadītajos piecos posmos, ik reizi finišējot vienu pozīciju augstāk.

"Mums pieejamā informācija liecina, ka britu komanda ir liela lēmuma pieņemšanas priekšā," teikts publikācijā. "Kubicam līgumā ir punkts, kas ļauj viņu nomainīt sezonas laikā."

Turpat tiek ziņots, ka Kubicu nomainīs kanādiešu autosportists Nikolā Latifi, kurš šobrīd ir "Williams" rezerves braucējs. Latifi šogad aizvada trešo sezonu "Formula 2" čempionātā un šobrīd, pēc notikušiem trim posmiem var lepoties ar trim uzvarām sacīkstēs (katrā posmā ir divi braucieni) un pirmo pozīciju kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
The Most Complete Formula 1 News Blog! |...

  +1 [+] [-]

, 2019-05-14 16:09, pirms 5 gadiem
Tas jau bija gaidam. Es gan biju gaidījis, ka šī nomaiņa notika pēc vasaras brīvlaika.
Latifī ir labs un talantīgs braucējs, turklāt viņš jau ir Williams sistēmā

     [+] [-]

, 2019-05-14 17:34, pirms 5 gadiem
Vienīgā iespēja viņam palikt komandā bija tikai pārspējot Raselu. Tā kā viņš to nav spējis paveikt, tad šis ir loģisks solis...

     [+] [-]

, 2019-05-14 18:53, pirms 5 gadiem
Aha auto ir mēsls, bet tad iedod vismaz uzlabojumus un pārējo, kas ir Raselam. Kubs brauc ar vēl lielāku lupatu

     [+] [-]

, 2019-05-15 14:56, pirms 5 gadiem
Tai pat laikā es nebrīnīšos, ja Kubica un Latifī dalīs mašīnu. Kubica brauks tajos F1 posmos kas pārklājas ar F2 posmiem, lai Latifī varētu cīnīties par titulu tur, tikmēr posmos kur nav F2 Latifī brauks F1