Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" komandas formulas nākotnē būs oranžā krāsā

Juris Grīns
Juris Grīns

"McLaren" komandas formulas nākotnē būs oranžā krāsā
Šādas "McLaren" mašīnas varētu izskatīties nākotnē
Foto: motorsportmodeller.blogspot.com

F1 komanda "McLaren" tuvākajā nākotnē plāno atgriezties pie sava vēsturiskā oranžā krāsojuma, pilnībā izmainot savu mašīnu dizainu.

Kopš 1997. gada "McLaren" izmanto sudrabotu krāsojumu, tomēr tieši oranžā tiek uzskatīta par oriģinālo "McLaren" mašīnu toni, jo tieši šajā krāsā tās bija redzamas savos pirmssākumos sešdesmitajos gados.

"Man tiešām patīk šī ideja," portālam "f1news.ru" izteicies komandas vadītājs Martins Vitmāršs. "Mēs jau lietojam šo krāsu savā GT programmā un šīs mašīnas izskatās lieliski. Plānojam turpināt iet šajā virzienā."

Oranžo krāsu "McLaren" varētu izmantot 2015. gadā, kad būs beigusies sadarbība ar "Mercedes" un par komandas jaunajiem motoru piegādātājiem kļūs "Honda". Vitmāršs informāciju par sadarbības uzsākšanu ar Japānas autoražotājiem nenoliedz, taču arī nesniedz sīkāku komentāru, jo šobrīd informācija par to vēl esot konfidenciāla.

"Formulā 1 ir mazliet sarežģīti," skaidro Vitmāršs. "Modernais biznesa modelis ir komandas galvenā prioritāte - mums ir jāreklkamē savi partneri un sponsoru produkcija. Tomēr, ja mēs būsim gana veiksmīgi un atradīsim sponsorus, kam patiks oranžā krāsa, labprāt to atkal izmantosim šajā čempionātā."

Izmantotie resursi:
Формула 1 на F1news.ru - новости чемпионата...

     [+] [-]

, 2013-05-14 07:34, pirms 11 gadiem
Izskatās labi, bet McLaren man tieši simpatizēja ar tumšo veco krāsu..

  -1 [+] [-]

, 2013-05-14 07:47, pirms 11 gadiem
Jordan atgriežas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-05-14 09:30, pirms 11 gadiem
arrows atgriežās, izstenībā ja būtu oranži melnas, tad varbut nebutu nemaz tik slikti

  +2 [+] [-]

, 2013-05-14 11:40, pirms 11 gadiem
Vislabak MClaren iskatijas kad bija Honda.
Balti sarkana
';