Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Fetels pagarina līgumu ar ''Red Bull'' komandu

Fetels pagarina līgumu ar ''Red Bull'' komandu
Sebastians Fetels un Kristians Horners arī turpmāk strādās kopā
Foto: AFP/Scanpix

Šodien kļuvis zināms, ka pagājušā gada F1 čempions Sebastians Fetels ''Red Bull'' komandā brauks līdz 2014. gada sezonas beigām.

Fetelam līgums ar "Red Bull" bija spēkā vēl uz šo sezonu. Lai arī ik pa laikam izskanēja runas, ka Fetels varētu pāriet uz ''Ferrari'' vienību (arī pats pilots bija atzinis, ka labprāt kādu dienu izmēģinātu spēkus "Ferrari" vienībā), šodien noskaidrojies, ka vismaz nākamos četrus gadus vācietis turpinās braukt ''Red Bull'' vienībā. ''Jā, tā bija mutiska vienošanās starp ''Red Bull'' un Fetelu. Abas puses grib turpināt iesākto sadarbību,'' teikts komandas paziņojumā.

''Tas ir labi, ka pirms jaunās sezonas sākuma mēs tikām skaidrībā ar jauno līgumu, jo klīda runas, ka Fetels varētu pāriet uz citu komandu,'' saka ''Red Bull'' komandas vadītājs Kristians Horners. ''Gan Fetels ar komandu, gan komanda ar Fetelu savstarpēji jūtas komfortabli. Mēs jau šī gada sākumā sākām sarunas par līguma pagarināšanu. Fetels ar ''Red Bull'' ir saistīts jau kopš 1998.gada, tāpēc šis bija tikai loģisks solis. Tas bija taisnīgs un ātrs lēmums.''

Izmantotie resursi:
www.autosport.com


, 2011-03-14 16:13, pirms 13 gadiem
''Fetels ar ''Red Bull'' ir saistīts jau kopš 1998.gada, tāpēc šis bija tikai loģisks solis.''

lūk atbilde tiem, kas pārmet, ka Hamiltons ir izaudzināts Mclaren inkubātorā, Hamis līgumu ar Mclaren parakstija 13 gadu vecuma, Fettels ar Red Bull to ir parrakstijis jau 11 gadu vecumā.
, 2011-03-14 16:27, pirms 13 gadiem
playthegame rakstīja: lūk atbilde tiem, kas pārmet, ka Hamiltons ir izaudzināts Mclaren inkubātorā, Hamis līgumu ar Mclaren parakstija 13 gadu vecuma, Fettels ar Red Bull to ir parrakstijis jau 11 gadu vecumā.
Un rezultātā abi kļuva par čempioniem sezonā, kurā nerādija to labāko sniegumu, bet bija labākā formula(Vetelam stabili būs labāka sezona vēl priekšā)un nebija psiholoģiski nobrieduši, ne velti Vilanēvs vēl nesen abus salīdzināja.
Atšķirība tāda, ka Vetels izbaudīja kā ir braukt pa peletona vidusdaļu, kamēr Hami uzreiz iesēdināja čempionu formulā, varbūt tapēc tik ļoti izmainījās pēc tās sezonas, kur makiem tā formula tik labi negāja.
, 2011-03-14 16:50, pirms 13 gadiem
karliss rakstīja: Un rezultātā abi kļuva par čempioniem sezonā, kurā nerādija to labāko sniegumu, bet bija labākā formula(Vetelam stabili būs labāka sezona vēl priekšā)un nebija psiholoģiski nobrieduši, ne velti Vilanēvs vēl nesen abus salīdzināja.
Atšķirība tāda, ka Vetels izbaudīja kā ir braukt pa peletona vidusdaļu, kamēr Hami uzreiz iesēdināja čempionu formulā, varbūt tapēc tik ļoti izmainījās pēc tās sezonas, kur makiem tā formula tik labi negāja.
atskiriba starp viniem ir tada, ka Hamis to trepiti lidz F1 izgaja pilnvertigi, soli pa solitim. vins Gp2 debiteja 22 gadu vecuma. sobrid ir tadi, kuri iedomajas, ka visu mak un jau 18 gadu vecuma lec pie Gp2 stures, vai pat pie F1 stures(ka Algusuari 19 gados).
Hamis lidz F1 nonaca jau ka pilnvertigs pilots ar pieredziti autosporta. Tas pats Fettels tomer var teikt F1 ieleca pa taisno no F3. ok, aizvadija dazas sacikstes WSR, bet tas nav nopietni. to posmu starp mezonigi atro F1 un videji atro F3, kas parasti ir Gp2 vai vismaz WSR vins tomer izlaida.
ja Hamis F1 ienaca pilniba gatavs braukt ari ar mclaren, un galu gala izcinija tikpat daudz punktus ka Alonso, tad Fettels F1 ienaca pavisam zals, principa bez pieredzes nopietnajas formulas.
ja jau Hamis pirmaja sezona vareja izgriest pogas Alonso, tad varbut vinam nemaz ari nevajadzeja to parejas posmu? visas sezonas laika vins nepielava nekadas kludas, protams lidz bridim, kad saprata, ka visa pasaule no vina gaida brinumu. tad gan vins pardega.
nevelti daudzi saka, ka Hamiltona piemers ir tads kadu butu janem katram jaunajam pilotam kurs grib ieklut F1. nevar divu tris sezonu laika no izkapsanas no kartinga ielekt F1.
, 2011-03-14 17:01, pirms 13 gadiem
playthegame rakstīja: nevelti daudzi saka, ka Hamiltona piemers ir tads kadu butu janem katram jaunajam pilotam kurs grib ieklut F1. nevar divu tris sezonu laika no izkapsanas no kartinga ielekt F1.
Par to arī runāju, fiziski jau viņš ir pilnvērtīgs pilots, pēc prasmēm viņš jau bija gatavs F1, bet psiholoģiski tādu slogu viņš vienkārši neizturēja, vēl pie tam tajā visā situācijā, kas valdīja toreiz makos, pat ja komanda aiz tevis stāv un atbalsta.
Tas pats ar Vetelu, ne jau tāpēc, ka viņš ir sūdīgs pilots, viņš iebrauca Batonam sānos, bet tāpēc, ka psiholoģiski jau bija sagrauts cīņas vidū.
, 2011-03-14 17:20, pirms 13 gadiem
karliss rakstīja: Par to arī runāju, fiziski jau viņš ir pilnvērtīgs pilots, pēc prasmēm viņš jau bija gatavs F1, bet psiholoģiski tādu slogu viņš vienkārši neizturēja, vēl pie tam tajā visā situācijā, kas valdīja toreiz makos, pat ja komanda aiz tevis stāv un atbalsta.
Tas pats ar Vetelu, ne jau tāpēc, ka viņš ir sūdīgs pilots, viņš iebrauca Batonam sānos, bet tāpēc, ka psiholoģiski jau bija sagrauts cīņas vidū.
Domāju, ka tad, kad Hami paņēma makos, tad pat pats R.Deniss nevarēja iedomāties, ka līdz tādam emocionālam slogam viņam būs jānonāk. pirmajā sezonā viņu ņēma lai viņš mācīts no Alonso nevis izcīnītu titulu.
bet no otras puses, pat ja Deniss būtu zinājis, ka Hamis līdz tam nonāks, domājams, ka vienalga viņš savu izvēli nemainītu. galu galā F1 ir gan fiziski, gan psiholo'fiski smags sporta veids. turot talantīgu pilotu pa gabalu no problēmām un grūtībām, nekas no viņa neiznāks. Hamim tam vienkārši bija jaiziet cauri. nevelti ir tāds teiciens, ka viss, kas cilvēku nenogalina, padara to stiprāku.
, 2011-03-14 18:22, pirms 13 gadiem
starpcitu Hamiltons beidzot tici pie menedzera. man tik tadas aizdomas, ka ar sis menedzeris vinu vairak redzes sovbiznesa neka sporta...
si menedzera klienti Behems, Marejs unkadreiz ari spice girls, tomer vairak izcelas dzeltenaja prese neka sporta arenas...
BBC Sport - F1 - Lewis Hamilton joins Simon...
nebrinisos, ja pec paris gadiem Hamis bus tada pate F1 ikona, ka Behems futbola un ari panakumi sporta bus tadi pasi ka Behemam, talants ir, bet slave to trauce realizet.
, 2011-03-14 20:04, pirms 13 gadiem
Bet man prieks, ka Fetels paliek pie buļļiem.
Nesimpatizē kkā ne tie sarkanie, ne sudrabainie.
Un, protams, Ņūvejs arī buļļiem vajadzīgs, lai ķīlētu augšā čempju mašīnas
, 2011-03-14 22:42, pirms 13 gadiem
Luix rakstīja: Bet man prieks, ka Fetels paliek pie buļļiem.
Nesimpatizē kkā ne tie sarkanie, ne sudrabainie.
Un, protams, Ņūvejs arī buļļiem vajadzīgs, lai ķīlētu augšā čempju mašīnas
Ne sarkanie, ne pat sudrabainie viņu neņemtu Vienīgi sudrab-zaļie varētu...
, 2011-03-15 01:33, pirms 13 gadiem
karliss rakstīja: Ne sarkanie, ne pat sudrabainie viņu neņemtu Vienīgi sudrab-zaļie varētu...
Šobrīd jā! Jo sudrabainajiem ir spēcīgu pilotu pāris bet sarkanajiem, kā parasti, viens top braucējs un otrs - kājslauķis...
, 2011-03-15 11:56, pirms 13 gadiem
playthegame rakstīja: ''Fetels ar ''Red Bull'' ir saistīts jau kopš 1998.gada, tāpēc šis bija tikai loģisks solis.''

lūk atbilde tiem, kas pārmet, ka Hamiltons ir izaudzināts Mclaren inkubātorā, Hamis līgumu ar Mclaren parakstija 13 gadu vecuma, Fettels ar Red Bull to ir parrakstijis jau 11 gadu vecumā.
tas ir kā, ar uzņēmumu RB?
, 2011-03-15 17:21, pirms 13 gadiem
arvids1991 rakstīja: tas ir kā, ar uzņēmumu RB?
ja, drosi vien, taja laika viniem komanda F1 vel nebija
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.