Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Mercedes" visiem 900 darbiniekiem izdalīs desmit miljonu naudas balvu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Mercedes" visiem 900 darbiniekiem izdalīs desmit miljonu naudas balvu
Foto: Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Pēc izcīnītās uzvaras 2018. gada Konstruktoru kausā F1 komanda "Mercedes" nolēmusi desmit miljonu eiro bonusu pārdalīt starp visiem darbiniekiem, sākot no sacīkšu pilotiem, beidzot ar telpu uzkopējiem.

Pirms sezonas priekšpēdējā posma, kas svētdien norisinājās Brazīlijā, izredzes uz uzvaru komandu vērtējumā vēl saglabāja "Ferrari", taču tās piloti Kimi Raikonens un Sebastians Fetels ieguva trešo un sesto vietu, kamēr "Mercedes" bracēji Lūiss Hamiltons un Valteri Botass finišu šķērsoja pirmajā un piektajā vietā.

Tiek ziņots, ka naudas balvas atšķirība starp izcīnītu pirmo un otro vietu Konstruktoru kausā ir apmēram desmit miljoni eiro, tādēļ "Mercedes" vadība šo izcīnīto bonusu nolēmusi sadalīt starp pilnīgi visiem komandā strādājošajiem. Daļu no šīs naudas saņems pat vienkāršākos un uz sacīkšu rezultātiem vismazāko iespaudu atstājošos darbus strādājošie.

Vācu autoražotāja "Mercedes" F1 rūpnīca atrodas Anglijā, Northemptonšīrā, un tajā strādā 900 cilvēki.

2018. gada F1 čempions un komandas vadošais pilots Hamiltons, kurš šogad uzvarējis desmit posmos un titulu individuālajā ieskaitē garantēja jau posmā Meksikā, gadā nopelna ap 36 miljoniem eiro, neskaitot bonusus. Jau svētdienas naktī viņš no Sanpaulu devās uz Londonu, lai šodien pievienotos pārējai komandai tās rūpnīcā uz svinībām par godu iegūtajiem tituliem.

"Mercedes" ir izdevies izcīnīt Konstruktoru kausu jau piekto gadu pēc kārtas. Absolūtais F1 rekords pieder "Ferrari", kas Mihaela Šūmahera lielākās slavas laikā, no 1999. līdz 2004. gadam, šo titulu ieguva sešas reizes pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
UK Home | Daily Mail Online

  +2 [+] [-]

, 2018-11-13 09:41, pirms 5 gadiem
Daļu no šīs naudas saņems pat vienkāršākos un uz sacīkšu rezultātiem vismazāko iespaidu atstājošos darbus strādājošie.

Šī teksta sakarā var pieminēt nesen A Pučes rakstīto ka iespējams basketbolists tik labi var iedankot jo apkopēja pirms tam ir labi padarījusi savu darbu!

Lielos panākumos visi iesaistītie spēlē kkādas lomas un katrs cilvēks ir svarīgs ja viņš labi dara savu darbu.