Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Jau Beļģijā gaidāmas izmaiņas trīs F1 komandu sastāvos, sacīkstēs atgriezīsies Kubica?

Juris Grīns
Juris Grīns

Jau Beļģijā gaidāmas izmaiņas trīs F1 komandu sastāvos, sacīkstēs atgriezīsies Kubica?
Foto: Facebook.com/forceindiaf1

Jau uz nākamo F1 pasaules čempionāta posmu, kas 26. augustā notiks Beļģijā, Spā-Frankošamps trasē, gaidāmas izmaiņas trīs komandu sastāvos, turklāt sacīkstēs beidzot varētu atgriezties Roberts Kubica, liecina neoficiāla informācija.

Pēc tam, kad "Force India" komandu nesen iegādājās kanādiešu miljardiera Lorensa Strola vadīts konsorcijs, jau Beļģijā šīs vienības sastāvā gatavojas startēt viņa dēls Lānss Strols, kurš līdz šim pārstāvēja "Williams". Oficiāli tas vēl nav apstiprināts, bet varētu izraisīt vairāku citu notikumu ķēdi.

Proti, "Williams" komanda tādā gadījumā Strola vietā visticamāk ļautu sacīkstēs startēt testpilotam Robertam Kubicam, kurš pēdējo reizi "Formulā 1" brauca 2010. gadā. Pēc tam 2011. gada sākumā sportists guva smagu traumu rallija negadījumā un vien šogad atgriezās F1 apritē kā pastāvīgs testu pilots un rezervists.

Strolam vietu "Force India" komandā gatavojas atbrīvot Estebans Okons, kurš likumiski atrodas saistībās ar "Mercedes" rūpnīcu. Jau kādu laiku tiek ziņots, ka nākamgad šis sportists varētu pārstāvēt "Renault" vai "McLaren" krāsas. Tā kā "Renault" uz nākamo gadu jau nolīgusi Danielu Rikjardo, tieši "McLaren" ir tā komanda, kas gatavojas pieņemt viņu sastāvā jau uz augusta beigās gaidāmo posmu Spā-Frankošamps trasē.

Tas savukārt nozīmētu, ka bez iespējas braukt sacīkstēs paliks Stofels Vandūrns, no kura komanda jau iepriekš plānojusi atbrīvoties pēc šīs sezonas.

Šobrīd jāgaida paziņojumi no komandām un jāskatās, vai izmaiņas sastāvos būs tieši šādas, taču ir visai skaidrs, ka kaut kas šajā sakarā notiks.

Izmantotie resursi:
GPfans.com - Latest Formula 1 News

     [+] [-]

, 2018-08-13 08:19, pirms 6 gadiem
Īsti smuki tas nav bet ja jau maksā tad arī pasūta mūziku

     [+] [-]

, 2018-08-13 12:40, pirms 6 gadiem
Strola pievienošanās Force india varētu būt ticama , bet nu Okons nebrauks Mclaren komandā 100 % un par Kubicu atgriešanos ar kaut kā neticās.

     [+] [-]

, 2018-08-13 14:58, pirms 6 gadiem
Aiziet - GPFans noteikti ir uzticamākais medijs no kura pārpublicet ziņas. Lasu un klausos = https://www.youtube.com/watch?v=K-h...