Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kubica pirms atgriešanās F1 pārliecinoši aizvadījis otros testus

Juris Grīns
Juris Grīns

Kubica pirms atgriešanās F1 pārliecinoši aizvadījis otros testus
Roberts Kubica
Foto: jamesallenonf1.com

Cerot pavisam drīz atgriezties F1 pasaules čempionātā, poļu autosportists Roberts Kubica aizvadījis jau otros testus "Renault" komandas sastāvā.

Šoreiz testi norisinājās Pola Rikāra vārdā nosauktajā trasē, kur 2018. gada F1 sezonā pirmo reizi notiks Francijas Grand Prix izcīņa. Tiek ziņots, ka Kubica šajos testos bez jebkādām problēmām veicis 90 apļus.

"Renault" komandas preses pārstāvis atzīst, ka testos Kubicas sniegums bijis "pilnīgs". Tikmēr pats Kubica franču laikrakstam "L'Equipe" atzina, ka atgriešanās Formulā 1 šobrīd viņam nesagādātu nekādas problēmas, tajā pašā laikā norādot, ka šobrīd par to vēl pilnīgas skaidrības nav.

Šie Kubicam ir jau otrie F1 testi divu mēnešu laikā. Pirmie testi notika Valensijā, bet toreiz "Renault" vadība atzina, ka uz to brīdi nekas vairāk netiek plānots. Šoreiz testi noorganizēti, lai palīdzētu Kubicam atgriezties "autosporta augstākajā līmenī".

"Svarīgi spert soli pa solim," žurnālistiem testu dienā stāstīja Kubica, kurš pēdējo F1 sezonu aizvadīja 2010. gadā, pirms guva smagu rokas traumu. "Neaizmirsīsim, ka esmu nogājis garu ceļu. Es daru visu, lai būtu iespējami spēcīgāks, bet nezinu, ko nesīs nākotne. Negribu atgriezties tāpat vien, gribu sacensties augstākajā līmenī. Vēl neesmu braucis ar jaunākā modeļa F1 automobili, tāpēc nevarētu startēt šonedēļ Silverstounas posmā, tam man būtu vajadzīgas divas testu dienas."

1. un 2. augustā Budapeštā notiks oficiālie F1 testi, kuros būs iespēja braukt ar 2017. gada modeļa mašīnu. "Renault" šobrīd vēl neapstiprina, vai Kubicam tiks dota iespēja tajos piedalīties.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +2 [+] [-]

, 2017-07-13 15:21, pirms 7 gadiem
Turu īkšķus par Robertu, lai nu izdodas. Galu galā, ja simulatorā spēj uzrādīt labākus laiks par Hulku un kā pats Sergejs Sirotkins atzina intervijā - testos uzrādīja labāku laiku par viņu.. Lai nu viņam izdodas.

P.s. Circuit Paul Ricard jau bijis Francijas GP statusā septiņdesmitajos un astoņdesmitajos, tā ka nebūs vis pats pirmais nākamgad..

  -3 [+] [-]

, 2017-07-13 15:48, pirms 7 gadiem
Pārvaertēts braucējs, kurš tā īsti neko nav parādaijis. Simulātoros uzrādīja labākus laikus nekā Hulks tiešām? Simulātors nenodrišina G spēka radaito slodzi..

     [+] [-]

, 2017-07-13 16:22, pirms 7 gadiem
Tu esi divains, Fire. Lkm labakos atskir pec ta, kas visulaiku vinnē, domadams ka visas masinas ir vienadas🙈

  +1 [+] [-]

, 2017-07-13 16:26, pirms 7 gadiem
fire rakstīja: Pārvaertēts braucējs, kurš tā īsti neko nav parādaijis. Simulātoros uzrādīja labākus laikus nekā Hulks tiešām? Simulātors nenodrišina G spēka radaito slodzi..
Tev tiesam izbrina, ka Kubica uzrada labakus laikus simulatora ka Hulks?

  -2 [+] [-]

, 2017-07-13 16:52, pirms 7 gadiem
Karliss kas t3ica, ka mani pārsteidz. Jau sen zināms, ka simulātors gana stipri atšķirās no īstās mašīnas un daudzas lietas neatspoguļo neviens vien to teicis. Tāpēc arī smieklīgi ka uzsver dažš labs ka simulātorā ir bijis ātrāks

  -2 [+] [-]

, 2017-07-13 16:54, pirms 7 gadiem
Kristaps pēc sevis nespried. Atkārtošu NEKO (TĀDU), manā vērtējumā viņš nav nodemonstrējis, kopumā pārvērtēts braucējs. Tas ka kko dara, cīnās un nepadodas pēc traumas, kas tomēr bija smaga, ir apsveicami un lai stipra veselība. Taču nesaskatu viņā kko ļoti īpašu.

     [+] [-]

, 2017-07-13 18:49, pirms 7 gadiem
Lai cik gadi pagājuši kopš mirkļa, kad bija vismaz uz brīdi iesaistījies cīņā par 08 titulu, par Kubicas (iedzimto) refleksīvo ātrumu šaubu nav bijis Ja tiešām nav nekādu kustību ierobežojumu šaurajā kokpitā (90 apļi to mazina šaubas), tad - kāpēc ne? Komandai nebūtu jāriskē ar jaunības maksimumu (un regulāriem lūžņiem)

     [+] [-]

, 2017-07-13 20:02, pirms 7 gadiem
Stiprs tas RK, lai veicas!