Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" jauno mašīnu prezentēs pirmā, "Toro Rosso" sola pārsteigumu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" jauno mašīnu prezentēs pirmā, "Toro Rosso" sola pārsteigumu
Foto: REUTERS/Scanpix

Bijusī F1 čempionvienība "Red Bull" savu jaunās sezonas sacīkšu spēkratu atrādīs ātrāk par konkurentiem, jau 19. februārī. Tikmēr "Red Bull" piederošā "Toro Rosso" vienība sola šogad sagādāt pārsteigumu.

Lai gan oficiālie F1 testi sāksies tikai 26. februārī, jauno auto "Red Bull" izrādīs jau nākamajā pirmdienā, 19. februārī. Komanda, kas bija nepārspējama laika posmā no 2010. līdz 2013. gada, iegūstot savā īpašumā četrus titulus gan pilotu ieskaitē, gan Konstruktoru kausā, sīkākas detaļas pagaidām neatklāj, bet zināms, ka jauno "Formula 1" bolīdu sauks "RB14".

Tik agri veikt prezentāciju komanda bija ieplānojusi jau pērn, lai ar pirmo testu dienu varētu pilnībā koncentrēties darbam, cenšoties izvairoties no "bērnu slimībām", ko "Red Bull" testos piedzīvoja 2017. gada pavasarī.

Tāpat jāatgādina, ka no šī gada "Red Bull" galvenais sponsors būs "Aston Martin" automobiļu rūpnīca, līdz ar to gaidāmas izmaiņas arī formulas krāsojumā, lai gan sīkāku ziņu par to nav.

Tikmēr "Red Bull" piederošā "Toro Rosso" komanda, kurai būs iespēja kā vienīgajai izmantot "Honda" motorus, līdz ar to saņemt pilnīgu šīs japāņu rūpnīcas uzmanību, sola 2018. gada sezonā sarūpēt pārsteigumu.

"Strādāt kopā ar "Honda" un būt viņu rūpnīcas komandai - tā mums ir pilnīgi cita pasaule," atzīst "Toro Rosso" tehniskais direktors Džeimss Kejs. "Esam strikti uzstādījuši vienotu mērķi un man patiktu domāt, ka šogad sarūpēsim dažus pārsteigumus. Vienmēr ir dažādi jautājumi un nekad nevaru būt drošs par sevi, kamēr neizbrauc trasē, bet "Honda" no savas puses strādā ārkārtīgi smagi, un vēlas ar mums sadarbību sākt pozitīvā veidā."

"Red Bull" vienība šogad turpinās izmantot "Renault" dzinējus, ko lietos arī pati franču rūpnīcas komanda, kā arī "McLaren".

Izmantotie resursi:
SBS TV | SBS Radio | SBS On Demand, news,...
thecheckeredflag.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja