Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Alonso kopš decembra noskrējis 437 km, ar velosipēdu veicis 1820 km

Alonso kopš decembra noskrējis 437 km, ar velosipēdu veicis 1820 km
Fernando Alonso
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Divkārtējais F1 pasaules čempions Fernando Alonso jaunajai sezonai gatavojas cītīgi, ko noteikti stimulē arī "McLaren" komandas tikšana pie "Renault" dzinējiem. Spāņu sportists dalījies ar treniņos paveikto, un rādītāji ir iespaidīgi.

Jau šomēnes sāksies oficiālie F1 testi, un Alonso būs pirmais no komandas pilotiem, kurš trasē izmēģinās jauno "MCL33" modeli. Pēdējos divus ar pusi mēnešus viņš cītīgi trenējas, lai būtu iespējami labākā formā.

Alonso sociālajos tīklos dalījies ar informāciju, norādot, ka kopš 1. decembra noskrējis 437 km, ar velosipēdu veicis 1820 km, nopeldējis 59 km, pavadījis 60 stundas sporta zālē, kā arī kopumā 30 stundas nobraucis ar kartingu. Nevajag aizmirst arī to, ka janvārī sportists startēja Deitonas 24 stundu sacensībās ar LMP2 klases prototipu.

"Pēdējās nedēļas bijušas intensīvas ar treniņiem," atzīst Alonso. "Šogad jaunajai sezonai trenējos ļoti smagi. Piektdien došos uz "McLaren" rūpnīcu, lai nedēļu pirms prezentācijas apskatītu jauno mašīnu. Man pietrūkst savas komandas, savu mehāniķu un inženieru, ļoti gaidu šo tikšanos. Esmu ļoti sajūsmināts, ļoti laimīgs un pilnībā sagatavojies. Gatavs par 100 procentiem."

Šogad Alonso plāno startēt arī visos FIA WEC pasaules čempionāta posmos, kura ietvaros norisinās arī Lemānas 24 stundu sacensības. Japānas posms pārklājas ar F1 nedēļas nogali, tādēļ Fudži trases pārvaldnieki pieprasījuši iespēju mainīt sacīkšu norises datumu, lai Alonso varētu piedalīties visos čempionāta posmos. FIA WEC sacīkstēs Alonso startēs "Toyota" rūpnīcas komandas sastāvā ar spēcīgākās LMP1 klases prototipu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports


, 2018-02-14 12:11, pirms 6 gadiem
Parasta fizkultūrieša kilometrāža. Cerēsim, ka Alonso laimes sajūta nepazudīs pēc pirmajiem izbrauktajiem apļiem ar jauno formulu.
, 2018-02-14 13:02, pirms 6 gadiem
Sennas ikdienas rādītāji.
Mēnesī jānopeld 50km, jānobrauc ar ričuku 1000 km, jānoskrien 400km.
Kopā ar augsto IQ, fiziskais deva lielu pārsvaru pār saviem konkurentiem, it sevišķi lietus gonkā.
Vislabākais piemērs - 1993.gada Eiropas GP Donigtonā.
, 2018-02-14 17:58, pirms 6 gadiem
Batons startē arī triatlonā, bet ja tačka nevelk tad arī tituli nebūs. Cerams šogad būs labāks motors nekā iepriekšējais GP2
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.