Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 eksperts: "Hamiltons jau veic pārrunas ar "Ferrari" komandu"

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 eksperts: "Hamiltons jau veic pārrunas ar "Ferrari" komandu"
Lūiss Hamiltons. Foto: Facebook.com/LewisHamilton

F1 sacīkšu eksperts Tonijs Džerdains uzskata, ka Lūiss Hamiltons vēl dažus gadus brauks "Mercedes" komandā, taču jau sācis sarunas par pievienošanos "Ferrari", kuras sastāvā aizvadīs savas karjeras pēdējās sezonas.

Džerdains pats savulaik strādājis vairākās F1 komandās, tostarp astoņdesmitajos gados bijis "McLaren" vadītāja palīgs. Tagad viņš strādā TV kanālā "Sky Sports", kur sniedz savu redzējumu par F1 čempionātā notiekošajiem procesiem.

Viņš stāsta, ka pieckārtējais pasaules čempions Hamiltons jau ir sācis sarunas ar "Ferrari" vienību, jo tieši tās sastāvā vēlas noslēgt savu karjeru. Džerdains pauž, ka jau 2021. gadā brits varētu pievienoties leģendārajai Maranello komandai.

"Jā, pēc šiem diviem gadiem, ko viņš vēl brauks "Mercedes" komandā, Hamiltons varētu noslēgt divu gadu līgumu ar "Ferrari", lai pabeigtu tajā savu karjeru, kas būtu fantastiski," intervijā "Express Sport" paudis Džerdains. "Ikviens pilots domā par braukšanu "Ferrari", jo katram tas ir sapnis. Tas ir kā Mančestras "United" futbolā. Tā ir sarkanā krāsa, pamatīgs sportiskais mantojums un vēsture."

Džerdains atgādina, ka jau iepriekš ar panākumiem "Ferrari" braukuši britu piloti: "Tur brauca Maiks Hotorns, Pīters Kolinss, Naidžels Mansels, un itāļi viņus ļoti mīlēja. Viņiem patiktu redzēt Hamiltonu sarkanajās "Ferrari" krāsās, tas būtu kaut kas milzīgs. Esmu drošs, ka viņš par to domā, un sarunas abu pušu starpā jau ir bijušas."

Eksperts gan pauž, ka Hamiltons varētu izvēlēties nebraukt "Ferrari" komandā, ja tobrīd tā nebūs pietiekoši ātra, lai dotu viņam iespēju cīnīties par titulu.

Izmantotie resursi:
GPFans.com - Latest Formula 1 News

     [+] [-]

, 2019-01-14 03:04, pirms 5 gadiem
Uz nekādu Ferrari neies, ja nu vienīgi tiks veikta apamaiņa ar Vettelu

  +1 [+] [-]

, 2019-01-14 09:50, pirms 5 gadiem
No vienas puses negribas ticēt, ka Hamiltons pēc 2020. gada vēl turpinās karjeru. No otras puses, būtu ļoti jocīgi ja viens no visu laiku panākumiem bagātākajiem pilotiem nekad neuzvilktu sarkano kombinzonu.

     [+] [-]

, 2019-01-14 13:29, pirms 5 gadiem
playthegame rakstīja: No vienas puses negribas ticēt, ka Hamiltons pēc 2020. gada vēl turpinās karjeru. No otras puses, būtu ļoti jocīgi ja viens no visu laiku panākumiem bagātākajiem pilotiem nekad neuzvilktu sarkano kombinzonu.
Es domāju, ja viņš jutīs, ka ir vēl iespēja uzvarēt (respektīvi ja nebūs nonācis Alonso situācijā), tad neticu, ka beigs. Manuprāt, viņš ir viens no tiem, kuri grib ozspiest maksimumu, ja iespējams pārspēt visus rekordus utt. Neticu, ka ja viņš būs tādā situācijā kā piem. šogad, kad atkal ir galvenais pretendents uz titulu gaodāmajā sezonā, ka tad viņš pateiks " ai labs ir, pietiek. 5,6 vai 7 titulus paņēmu, vairāk nevajag. Darīšu kko citu."

  +1 [+] [-]

, 2019-01-14 13:33, pirms 5 gadiem
Par Ferrari - neticu, ka viņš tur ietu tikai iešanas pēc. Viss būs atkarīgs no spēku samēriem. Šosezon jau situācija bij tāda, ka ļoti iespējams, ja Hamiltons būtu Ferrari arī tad viņš būtu paņēmis tiulu, tāpēc šobrīd Ferrari variants gan jau liekas tīri pievilcīgs.

     [+] [-]

, 2019-01-14 17:42, pirms 5 gadiem
Ko viņš tur darīs