Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Peress: "Mērķis - kļūt par čempionu jau nākamajā sezonā"

Peress: "Mērķis - kļūt par čempionu jau nākamajā sezonā"
Serhio Peress
Foto: AFP/Scanpix

F1 ''McLaren'' komandas jaunais pilots Serhio Peress atzinis, ka viņa mērķis ir jau nākamajā sezonā kļūt par F1 čempionu.

Pēc tam, kad Luiss Hamiltons paziņoja, ka sezonas beigās pametīs ''McLaren'' un pievienosies ''Mercedes'', viņa vietā pēc neilga laika tika paņemts meksikānis Peress, kuram šī F1 bija tikai otrā sezona. Lai arī pats pilots vēl ir gana jauns (22 gadi) un nepieredzējis, pilots atzīst, ka viņa mērķis ir kļūt par čempionu jau 2013. gada sezonā!

''Mans mērķis ir kļūt par čempionu jau nākamajā sezonā,'' iesāk Peress. ''Tas sezonas laikā prasīs daudz darba, tāpēc svarīgi manu darbu ar ''McLaren'' sākt labi un censties sasniegt viņu mērķus. Tas ir iespējams (čempiontituls), jo braukšu labākajā komandā. Parasti labākās komandas uzvar.''

''Šosezon ''McLaren'' bija daudz nelielu problēmu. Ja tās tiks novērstas, tad viņi būs gatavi cīnīties par čempiontitulu. Mērķiem jābūt augstiem, jo ''McLaren'' grib uzvarēt katrās sacīkstēs. Kā pilots tu skaties uz jauniem izaicinājumiem, tāpēc domāju, ka šis būs ļoti labs izaicinājums Šī ir labākā komanda F1 un visā pasaulē, tāpēc tas nepārprotami būs liels izaicinājums.''

Šosezon Peress "Sauber" komandas sastāvā ar 66 punktiem kopvērtējumā ieņēma desmito vietu.

Izmantotie resursi:
autosport.com

Vai Peress nākamgad kļūs par F1 čempionu?

  • 18

  • 135



, 2012-12-12 23:38, pirms 11 gadiem
Muļķības. Pēc Hamiltona aiziešanas šī būs viennozīmīgi Batona komanda līdz pat pensijai. Kas nozīmē gan labākus setapus, gan labāku mašīnu, gan, " Sergio, save your fuel", ja vajadzēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-12 23:54, pirms 11 gadiem
Celtics-Fan rakstīja: čalīt beidz sapņot Fetels savāks vel pārējos 20 titulus līdz pesijai
Manuprāt, vecais zēns adrians nemaz tik ilgi F1 palikt negrasās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-13 01:21, pirms 11 gadiem
Uztveru šos Peresa apgalvojumus kā vēlmi atstāt labu iespaidu uz jauno komandu. Tā teikt, pieskandināt jaunajiem šefiem ausis ar tekstiem "jūs esat vislabākie", "kopā mēs tūlīt gāzīsim kalnus" utt. Tiesa, šāds efekts nebūs ilglaicīgs, tas būs jāapstiprina ar reālu darbu.
, 2012-12-13 01:32, pirms 11 gadiem
ja godīgi,nez kāpēc domāju ka šim puisim izdosies,ja Mclaren beidzot izdosies novērst izturības problēmas,tad no Red bull ātrumā tālu neatpaliek,un tāpat vien jau top trīs komandā kādu neņem,tā kā talants ir,kā Kimi un Fetelam,kurus ar top komandas paņēma no mazākām
, 2012-12-13 10:32, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: ja godīgi,nez kāpēc domāju ka šim puisim izdosies,ja Mclaren beidzot izdosies novērst izturības problēmas,tad no Red bull ātrumā tālu neatpaliek,un tāpat vien jau top trīs komandā kādu neņem,tā kā talants ir,kā Kimi un Fetelam,kurus ar top komandas paņēma no mazākām
Vai maz Mclaren kādreiz Martina Vitmārša vadībā izdosies izveidot mašīnu, kas ir izturīgāka par jēlu olu? Māc šaubas. Gadu no gada ir šāds uzstādījums, bet beigu beigās saskaitot kopā visas zaudētās sacīkstes mehāniķu tizlo roku dēļ, neizturējušo pārnesuma kārbu dēļ un nomirušo hidrauliku dēļ sanāk, ka starp top 4 komandām tieši Mclaren ir zaudējuši visvairāk.
Un tur ir jāmeklē vaina komandas iekšienē, mani Martins Vitmāŗš diez ko nepārliecina. Paskaties kaut vai uz Lotus, kopš komandu pārņēma Buljē uz to var skatīties ar baltu skaudību cik izturīgas ir šīs komandas formulas.
Vitmārša uzstādījums ir galvenokārt ''ātrāk, ātrāk, ātrāk!!!!!'' upurējot stabilitāti rezultātos un formulas veikstspējā.
Kaut vai piemēram Red Bull, ja buļļi būvē mašīnu, kas ir vienlīdz ātra visas trases, tad Mclaren būvē mašīnu, kas ir ātrākā taisnēs upurējot vadāmību līkumos, līdz ar to ir ļoti labi Moncā un visai draņķīgi Monako.
Kas attiecas uz Fettelu, tad viņu nepaņēma no mazas komandas, viņu tikai uz vienu sezonu nosūtija uz Red Bull jauno pilotu komandu Toro Roso lai bišķi iesildās, bet tā pat bija skaidrs, ka jau pēc sezonas, kad karjeru beigs Kulthards viņš sēdīsies pie Red Bull stūres.
, 2012-12-13 10:35, pirms 11 gadiem
Georgs17 rakstīja: Uztveru šos Peresa apgalvojumus kā vēlmi atstāt labu iespaidu uz jauno komandu. Tā teikt, pieskandināt jaunajiem šefiem ausis ar tekstiem "jūs esat vislabākie", "kopā mēs tūlīt gāzīsim kalnus" utt. Tiesa, šāds efekts nebūs ilglaicīgs, tas būs jāapstiprina ar reālu darbu.
Jā, starp citu viņš līdz šim bija Ferrari jauno talantu akadēmijas pilots, slinkums meklēt, bet būtu interesanti uzzināt ko viņš stāstīja presei, kad nokļuva šajā Ferrari pilotu akadēmijā. Vai tik ne to pašu ko tagad stāsta par mclaren
, 2012-12-13 12:38, pirms 11 gadiem
Ka Peress atnaca ta ari aizies, viss ticamak ka Ferrari otra pilota benki deldet, jo pirmo vini vienmer gatavu cempionu liek. McLaren, Battons tiesam brauks lidz pensijai un to jau pats ari pazinojis, nakosgad bus iespeja paradit sevi ka pirmam numuram un ja nekas labs nebus, tad ka otrais numurs vins tiesam var ilgi tur notureties, milzu algu neparasa, pieredze ir un braukt ari mak. Peresu pasi Maki nav ieintereseti turet, jo viniem ir pasiem savi toposie talanti kursus vini audzina, ka reiz Hamiltonu.
, 2012-12-13 21:54, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: Ka Peress atnaca ta ari aizies, viss ticamak ka Ferrari otra pilota benki deldet, jo pirmo vini vienmer gatavu cempionu liek. McLaren, Battons tiesam brauks lidz pensijai un to jau pats ari pazinojis, nakosgad bus iespeja paradit sevi ka pirmam numuram un ja nekas labs nebus, tad ka otrais numurs vins tiesam var ilgi tur notureties, milzu algu neparasa, pieredze ir un braukt ari mak. Peresu pasi Maki nav ieintereseti turet, jo viniem ir pasiem savi toposie talanti kursus vini audzina, ka reiz Hamiltonu.
tad kapēc uzreiz nevar iebāst vienu no saviem talantiem, bet "aizņemties" no konkurentiem?
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.