Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Medijs: Matešics pavēlējis Marko slēgt līgumu ar Fetelu

Juris Grīns
Juris Grīns

Medijs: Matešics pavēlējis Marko slēgt līgumu ar Fetelu
Sebastians Fetels un Dītrihs Matešics. Foto: Red Bull

Īsi pirms šonedēļ Austrijā gaidāmā F1 sezonas otrā posma parādījusies informācija, ka, pretēji Helmuta Marko un Kristiana Hornera nostājai, "Red Bull" līdzīpašnieks Dītrihs Matešics grib, lai Sebastians Fetels nākamgad startētu viņa komandā.

Jau ziņots, ka komandas konsultants Marko intervijās izteicies, ka Fetels neatgriezīsies "Red Bull" sastāvā, turklāt komanda viņu finansiāli nemaz nevarētu atļauties, kamēr Horners sacījis kategorisku "nē" šāda scenārija iespējamībai. Tomēr viņi nav tie, kuriem būtu iespēja pieņemt galīgos lēmumus tik svarīgos jautājumos.

Respektablais vācu medijs "Motorsport-Total" raksta, ka esot konkrēti pierādījumi tam, ka Matešics jau esot instruējis Marko, lai tas nodrošina, ka Fetels atgriežas "Red Bull" vienības sastāvā ne vēlāk kā 2021. gadā.

Šāds scenārijs nozīmētu, ka Aleksam Albonam ir jāatgriežas "AlphaTauri" komandas sastāvā, kamēr Daņils Kvjats paliktu bez iespējas startēt kādā no "Red Bull" piederošajām F1 komandām.

Publikācijā gan teikts, ka "Red Bull" nebūs viegli tikt pie līguma ar Fetelu, jo tādā gadījumā Albonam jāparāda daudz sliktāks sniegums nekā komandas biedram Maksam Verstapenam, bet Matešicam jāpārliecina "Red Bull" galvenie īpašnieki par to, ka šāds solis ir labākais iespējamais variants. "Red Bull" impērijas lielākā daļa - 51 procents - pieder ietekmīgajai taizemiešu Jūvidiju ģimenei.

Tikmēr, kas attiecas uz Matešicu, rakstā apgalvots, ka šim cilvēkam ir divas izteiktas rakstura īpašības. Matešics vienmēr izcēlies ar to, ka neaizmirst būtiskas lietas, un šajā sakarā publikācijas autors Kirstians Nimmervols min to, ka tieši Fetels atnesa "Red Bull" pirmo uzvaru "Formulā 1", 2008. gadā Moncas posmā to paveicot ar "Toro Rosso" formulu. Tikmēr "Red Bull" sastāvā Fetels izcīnīja četrus titulus. Tāpat Matešics esot ļoti lojāls cilvēks.

"Fakts, ka "Ferrari" ir atbrīvojusies no Fetela šādā veidā, un "Formula 1" viņam būtu jāpamet kā pēdējam zaudētājam, tas ir sliktākais scenārijs, kas var notikt pēc tik lieliskas un unikālas karjeras, un tas sāpinātu arī Matešicu," viņš raksta. "Cilvēki, kas Matešicu pazīst, ļoti labi var iztēloties, ka viņš Fetelu grib nogādāt mājās un dot viņam pilnīgu aizsardzību."

Izmantotie resursi:
The fastest and most complete Formula 1 news...

     [+] [-]

, 2020-07-12 15:31, pirms 4 gadiem
Visticamāk Fetelam jābeidz braukt, nekas viņam nesanāk jau diezgan sen.

     [+] [-]

, 2020-07-12 15:53, pirms 4 gadiem
veciits rakstīja: Visticamāk Fetelam jābeidz braukt, nekas viņam nesanāk jau diezgan sen.
Grūti teikt, nav jau tā kā viņam galīgi nesanāktu, domāju ka Red Bull komandā rezultāti būtu labāki, bet vai ir vērts iet uz komandu kur tevi ne īpaši kāds gaida?

     [+] [-]

, 2020-07-12 15:54, pirms 4 gadiem
veciits rakstīja: Visticamāk Fetelam jābeidz braukt, nekas viņam nesanāk jau diezgan sen.
Nesanāk tāpēc, ka uz viņu ir ārkārtēji nenormāls spiediens no visām pusēm, kas rada arī viņa pastulbās kļūdas. Plus Ferrārī vadība arī pietiekoši daudz stulbības ir sastrādājusi, lai neļautu saviem pilotiem gūt uzvaras un punktus.

     [+] [-]

, 2020-07-12 15:56, pirms 4 gadiem
kramblers rakstīja: Grūti teikt, nav jau tā kā viņam galīgi nesanāktu, domāju ka Red Bull komandā rezultāti būtu labāki, bet vai ir vērts iet uz komandu kur tevi ne īpaši kāds gaida?
F-1 ir bizness, un tajā strādā profesionāļi. Ja komandas īpašnieki vēlēsies lai Sebs būtu RB komandā, tad Marko un Horners būs spiesti to pieņemt neatkarīgi no savām personiskām vēlmēm, jo viņiem arī algu maksā RB īpašnieki.

     [+] [-]

, 2020-07-12 16:35, pirms 4 gadiem
Pabraukt ar Ferrari ir kruta, bet chempinjtituli naak ar citaam mašīnām, tobiš, Itāļi kā nācija ir bardaks, kapēc lai pēkšņi vienā komandā kaut kas būtu savādāk
Visādi citādi, par Fetelu ir tikai pagaidām bauma...

     [+] [-]

, 2020-07-12 17:28, pirms 4 gadiem
Jāņem vērā, ka info nāk no vācu portāla.
Vakar parādījās ziņa, ka Fettels ir vērsies pie Martina Brandla ar lūgumu pēc Austrijas posma sagatavot ar viņu interviju, kur Brandls varēšot Sebam uzdot jebkādus jautājumus. Ņemot vērā, ka Sebs vienmēr ir vairījies no intervijām un publicitātes, tad šis vairāk liecina par "atvadu vēstules" publiskošanu.

     [+] [-]

, 2020-07-12 17:40, pirms 4 gadiem
playthegame rakstīja: Jāņem vērā, ka info nāk no vācu portāla.
Vakar parādījās ziņa, ka Fettels ir vērsies pie Martina Brandla ar lūgumu pēc Austrijas posma sagatavot ar viņu interviju, kur Brandls varēšot Sebam uzdot jebkādus jautājumus. Ņemot vērā, ka Sebs vienmēr ir vairījies no intervijām un publicitātes, tad šis vairāk liecina par "atvadu vēstules" publiskošanu.
Brandls tiešajā teica, ka tās ir muļķības. Baumas par Matešicu dzirdēju jau nedēļas sākumā, nezinu cik šīs ir svaigas.

     [+] [-]

, 2020-07-12 17:53, pirms 4 gadiem
karliss rakstīja: Brandls tiešajā teica, ka tās ir muļķības. Baumas par Matešicu dzirdēju jau nedēļas sākumā, nezinu cik šīs ir svaigas.
Muļķības par to, ka Brandlam paredzēta saruna ar Sebu? Iespējams, baumas apkārt klejo neskaitāmas

     [+] [-]

, 2020-07-12 17:54, pirms 4 gadiem
playthegame rakstīja: Muļķības par to, ka Brandlam paredzēta saruna ar Sebu? Iespējams, baumas apkārt klejo neskaitāmas
Par sarunas tēmu, teica, ka runās par pašreizējo situāciju nevis par kaut kādām atvadām.

     [+] [-]

, 2020-07-12 19:38, pirms 4 gadiem
Raksta autoram zināšanai:
1. RedBull dzērienu kompānijai nav nekādas teikšanas par F1 komandu, jo tas ir 100% Masetiča projekts, kuru Masetičs atbalsta no savas personīgās kabatas. Un arī Alfta Tauri ir viņa lupatu kompānija, lai RedBull taizemieši nevarētu izvirzīt pretenzijas.
2. RedBull F1 ir mārketinga projekts, un tur taizemieši ir pateicīgi Masetičam par to, ka šāds mārketinga projekts un citas trakas aktivitātes dod RedBull tīro peļņu 2miljardus$ gadā.
3. F1 bizness ir arī biznesa spējas trasē, jo RedBull apzinās, ka viņu sasniegumi nekādā veidā neveicina viņu tehnikas pārdošanas biznesu. Tāpēc Renault ērā bija Infinity, tagad Hondas laikā ir Aston Martin. Citām komandām tas ir kaut kas neiespējams, kad galvenais komandas tehnoloģiskais partneris ir cits konkurents.
4. Feteļš ir deklasēts, oģin raz ņe pi.da.ras, 2014.gadā paslīdēja uz ziepēm, bet 2019. jau ir kaut kas nopietnāks, un tieši 2019.gada sezona pierādīja, ka, ja viss aparāts nestrādā uz viņu, tad rezultāts nebūs pat tuvumā. Rikardo, Leklerks pierādīja, vienādos apstākļos, Feteļs ir labs pilots, var izmantot savas iespējas, ir labs otrais pilots, bet nekas vairāk nav un nebūs.
Un 2019.gadā Singapūrā viņam uzdāvināja uzvaru un reāli atņēma Leklerkam. Citādi saviem spēkiem Feteļš nevar uzvarēt.
p.s. personīgs viedoklis - 2019.gadā vēl pirms Ferrari tika noķerti uz motoru žūļīšanās, Leklerks un Raikonens būtu tuvāk titulam, nekā Leklerks un Feteļš.