Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Honda" esot lauzusi ar "Sauber" noslēgto dzinēju piegādes līgumu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Honda" esot lauzusi ar "Sauber" noslēgto dzinēju piegādes līgumu
Foto: AP/Scanpix

Dzinēju ražotājs "Honda" esot pieņēmis lēmumu lauzt noslēgto līgumu ar "Sauber" komandu, kas paredzēja sadarbību sākot ar 2018. gada F1 pasaules čempionāta sezonu, ziņo respektablais vācu izdevums "Auto Motor und Sport".

Par to, ka "Honda" nākošgad apgādās ar dzinējiem šī brīža vājāko komandu "Sauber", kļuva zināms pirms kāda laika, tomēr līdz sadarbības sākšanai abas puses acīmredzot nenonāks. Tas nozīmē, ka šobrīd "Sauber" komanda ir palikusi bez dzinēju piegādātāja uz nākamo sezonu un, iespējams, atkal būs spiesta izmantot gadu veca modeļa "Ferrari" jaudas agregātus.

Lēmumu lauzt līgumu iniciējusi "Honda" kompānija, kas neesot bijusi apmierināta ar izmaiņām šveiciešu komandas vadībā. Kā zināms, neilgi pirms sacensībām Azerbaidžānā no "Sauber" vadītājas amata atkāpās Moniša Kaltenborna, un aizvien nav zināms, kurš stāsies viņas vietā. Tieši viņa bija tā, kas panāca līguma noslēgšanu. "Honda" ar šīm izmaiņām nebija apmierināta un izlēmusi uzteikt sadarbību, raksta "Auto Motor und Sport".

Šobrīd arī ir neskaidrības "McLaren" komandas sakarā, jo pastāv liela varbūtība, ka 2018. gadā tā neturpinās sadarbību ar "Honda". Šobrīd tiek runāts, ka "McLaren" varētu atgriezties pie "Mercedes" motoru izmantošanas vai pat uzsākt sadarbību ar "Ferrari".

Izmantotie resursi:
AUTO MOTOR UND SPORT | Tests - Erlkönige -...

     [+] [-]

, 2017-07-12 09:29, pirms 7 gadiem
Runāja jau ka Williams būs Hondas Main komanda un tad Sauber būtu Klienti Hondai

     [+] [-]

, 2017-07-12 11:50, pirms 7 gadiem
McLaren Ferrari...tas tik butu splaviens sejaa Ronam un visiem britiem.

     [+] [-]

, 2017-07-12 11:50, pirms 7 gadiem
tik pat labi Red bull var pārņemt Sauber komandu un izveidot jau trešo komandu f1 čempionātā savām vajadzībām

     [+] [-]

, 2017-07-12 11:52, pirms 7 gadiem
kas tiešām Sauber nevar braukt ar Renault dzinējiem , vismaz nebūs tik lieli atpaiicēji kā pašlaik