Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Mediji: Fetela vietā "Ferrari" komandā būs Sainss

Rolands Eliņš

Mediji: Fetela vietā "Ferrari" komandā būs Sainss
Karloss Sainss. Foto: imago images/Nordphoto/Scanpix

Itālijas un Spānijas mediji vēsta, ka „Ferrari” pilota pozīciju nākamajā sezonā ieņems spānis Karloss Sainss. Par viņa vienošanos ar komandu varētu paziņot jau tuvākajās dienās.

Itālijas autosporta komanda „Ferrari” šodien apstiprināja, ka nav izdevies vienoties par jaunu līgumu ar četrkārtējo pasaules čempionu Sebastianu Fetelu, kurš attiecīgi atstās „Ferrari” pēc šīs „Formula 1” sezonas. Vairāki Spānijas un Itālijas mediji ziņo, ka Fetela vietā stāsies spāņu pilots Karloss Sainss.

25 gadus vecais Sainss šosezon pārstāv „McLaren” vienību, taču tiek ziņots, ka viņš jau labu laiku novilcinājis līguma pagarināšanu ar „McLaren”, pamatojot to gan ar koronavīrusa pandēmijas ieviesto neskaidrību. Spānijas medijs „Marca” un Itālijas sporta laikraksti nosaukuši viņu par Fetela aizstājēju, kamēr Itālijas portāls „Motorsport” ziņo, ka abu pušu sadarbība tiks oficiāli apstiprināta jau tuvāko divu dienu laikā.

Sainss F1 debitēja pirms pieciem gadiem un aizvadījis 102 F1 posmus, pārstāvot „Toro Rosso”, „Renault” un iepriekšējā sezonā „McLaren” vienības. Slavenā rallijbraucēja dēlam labākais panākums F1 bija tieši aizvadītajā sezonā, pirmoreiz karjerā kāpjot uz goda pjedestāla un sezonas kopvērtējumā izcīnot sesto vietu.

Par Sainsa pievienošanos „Ferrari” tika runāts un baumots arī iepriekš, viņš šīs runas bija uztvēris pozitīvi, publiski norādot, ka jūtas gatavs izaicinājumam.

Izmantotie resursi:
https://www.planetf1.com/news/carlo...
https://www.marca.com/en/more-sport...

     [+] [-]

, 2020-05-12 20:22, pirms 4 gadiem
Šādā gadijumā paredzētu, ka Leklērs būs ātrāks kvalī, bet Sainss sacīkšu režīmā vismaz uz sezonas otru pusi var izrādīties pārāks.

     [+] [-]

, 2020-05-12 22:42, pirms 4 gadiem
karliss rakstīja: Šādā gadijumā paredzētu, ka Leklērs būs ātrāks kvalī, bet Sainss sacīkšu režīmā vismaz uz sezonas otru pusi var izrādīties pārāks.
Līdzvērtīgs varbūt, ātrāks gan nē. Sainss ir labs nr2 pilots, līdzīgs kā Botass, varbūt pat mazliet ātrāks. Leklērks ir potenciāls pasaules čempiona materiāls.

     [+] [-]

, 2020-05-13 09:20, pirms 4 gadiem
Saincs būtu ļoti labs variants. Viņš ir ļoti ātrs un pats galvenais, viņš ir stabils.

Tad jautājums, ko McLaren ņems Sainca vietā, ja viņš tiešām iet uz Ferrari. Domāju, ka kandidātu sarakstā ir: Rikardo, Magnusens, de Vrijs, gan jau ka Sebu ar uzrunās

     [+] [-]

, 2020-05-13 15:47, pirms 4 gadiem
Runā, ka Sainsa apstiprināšana ir tikai stundu jautājums. Tas tik būs jautrs duets!
Cerams, ka Sebs paliks F1 un pievienosies Mclaren, britiem tas būtu spēcīgs pastiprinājums, savukārt Sebam iespēja darīt to, ko viņš visvairāk grib - braukt bez lieka spiediena.

     [+] [-]

, 2020-05-14 00:14, pirms 4 gadiem
Jau baumo, ka 2021. gadā Rikardo ies uz McLaren Sainca vietā.

Varbūt Sebs varētu iet uz Renault, jo klīst (klīda) baumas, ka līdz ar jaunajiem tehniskajiem noteikumiem Renault varētu kļūt par vienu no titulu pretendentiem

     [+] [-]

, 2020-05-14 00:22, pirms 4 gadiem
Jā, pašlaik izskatās Rikijs uz Makiem, Vettels vai Alonso uz Reņiem.

     [+] [-]

, 2020-05-14 00:28, pirms 4 gadiem
karliss rakstīja: Jā, pašlaik izskatās Rikijs uz Makiem, Vettels vai Alonso uz Reņiem.
Kaut kā neticās, ka Alonso atgriezīsies. Es arī to īpaši nevēlos

     [+] [-]

, 2020-05-14 00:31, pirms 4 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Kaut kā neticās, ka Alonso atgriezīsies. Es arī to īpaši nevēlos
Es ar neticu, bet vēlētos gan. Sebam gan daudz izvēles nav palikušas.

     [+] [-]

, 2020-05-14 00:35, pirms 4 gadiem
karliss rakstīja: Es ar neticu, bet vēlētos gan. Sebam gan daudz izvēles nav palikušas.
Domāju, ka Sebam vnk ir pazudusi uguntiņa un viņš arī varētu pēc šīs sezonas mest mieru F1, ja, protams, Renault nepiedāvā labu atalgojumu, ko viņi diez vai darīs, redzot kā iegrābās ar Rikiju.

Tikpat labi Renault varētu tēmēt uz Valterī, ja viņš nesāks rādīt labāku sniegumu, tad Rasels viņu nomainīs un Valterī būs vajadzīga solīda komanda un gan jau viņš noteikti prasīs mazāk par Sebu.

     [+] [-]

, 2020-05-14 00:37, pirms 4 gadiem
Mana agrīnā 2021. gada prognoze

Mercedes: Hamiltons+Rasels
Ferrari: Leklērs+Saincs
Red Bull: Verstapens+Albons
McLaren: Rikardo+Noriss
Renault: Botass+Okons
Alfa Romeo: Džiovinaci+Šūmahers
Haas: Magnusens+Fitipaldi
Williams: Latifī+Tiktums
Alpha Tauri: Gaslī+Kvjats
Aston Martin: Perezs+Strols