Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels: "Lēmums nav saistīts ar algu. Sapratām, ka mums nav vēlmes turpināt sadarbību"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Fetels: "Lēmums nav saistīts ar algu. Sapratām, ka mums nav vēlmes turpināt sadarbību"
Sebastians Fetels. Foto: AFP/Scanpix

Kļuvis zināms, ka četrkārtējais F1 pasaules čempions Sebastians Fetels pēc 2020. gada sezonas pametīs F1 komandu. Viņš noliedza, ka nespēja panākt jaunu vienošanos būtu bijusi saistīta ar finansiālajiem aspektiem.

"Manas attiecības ar "Ferrari" komandu beigsies pēc 2020. gada sezonas," apstiprinājis Sebastians Fetels. "Lai panāktu pašus labākos rezultātus, ir ļoti svarīgi, lai visas iesaistītās puses darbotos perfektā harmonijā. Es un komanda esam sapratuši, ka mums vairs nav vēlmes palikt kopā pēc šīs sezonas beigām. Finansiālie aspekti šajā kopīgajā lēmumā nespēlēja nekādu lomu. Tas nav veids, kādā domāju par saviem lēmumiem, un nekad tā nedomāšu."

"Pēdējos mēnešos notikušais daudziem no mums licis pārdomāt dzīves patiesās prioritātes. Es šo laiku izmantošu, lai pārdomātu, kas patiešām ir svarīgs manas nākotnes sakarā," norādīja Fetels. ""Ferrari" F1 vēsturē ir īpaša vieta, un novēlu komandai panākumus, ko tā ir pelnījusi. Gribu pateikt paldies "Ferrari" ģimenei un visiem faniem pasaulē. Ceru savus piecus gadus komandā pabeigt ar skaistām atmiņām."

"Lēmumu pieņēmām kopā, un abas puses uzskata, ka tas ir labākais lēmums. Tas nebija viegls, ņemot vērā Sebastiana vērtību kā braucējam un kā cilvēkam. Nav tāda viena iemesla, kāpēc nonācām līdz šādam lēmumam. Sapratām, ka jāiet dažādi ceļi, lai mēs katrs varētu piepildīt savus mērķus. Sebastianam jau tagad ir vieta "Ferrari" vēsturē – ar 14 uzvarām viņš ir trešais uzvarām bagātākais pilots komandas vēsturē," teica komandas šefs Matia Binoto.

Izmantotie resursi:
https://www.formula1.com/en/latest/...

  +1 [+] [-]

, 2020-05-12 11:37, pirms 4 gadiem
Nenoliedzot arī paša Seba lažas cīņā par titulu, tomēr atzīšu, ka Ferārī ar šādu komandas vadību nebūs favorīti cīņā par F-1 tituliem, lai arī cik talantīgi un ātri nebūtu šīs komandas piloti.

     [+] [-]

, 2020-05-12 15:31, pirms 4 gadiem
Es domāju ,ka Leklērs arī deva savu spiedienu ,kādēļ ir šāds iznākums. Runā ka Vettels varētu doties uz Mclaren ,vai Mercedes

  -1 [+] [-]

, 2020-05-12 15:41, pirms 4 gadiem
Emka953 rakstīja: Es domāju ,ka Leklērs arī deva savu spiedienu ,kādēļ ir šāds iznākums. Runā ka Vettels varētu doties uz Mclaren ,vai Mercedes
Es gan domāju, ka draud Hulkenberga liktenis - labs braucējs, bet bez perspektīvas, jo negrib strādāt komandas labā, un arī īsti nemāk strādāt komandas labā.

     [+] [-]

, 2020-05-12 16:17, pirms 4 gadiem
Emka953 rakstīja: Es domāju ,ka Leklērs arī deva savu spiedienu ,kādēļ ir šāds iznākums. Runā ka Vettels varētu doties uz Mclaren ,vai Mercedes
Meršiem tas būtu labs PR, jo vācu pilots vācu komandā ir labs kopsaucējs.