Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" boss Marčione vēlas "Alfa Romeo" atgriešanos F1 čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" boss Marčione vēlas "Alfa Romeo" atgriešanos F1 čempionātā
Foto: blogdimotori.it

"Ferrari" boss Serdžio Marčione izklāstījis savu vīziju par to, kādā veidā nākotnē Formulā 1 būtu jāatgriežas slavenajai itāļu automobiļu rūpnīcai "Alfa Romeo". Kā zināms, par "Alfa Romeo" atgriešanos čempionātā runas klīst jau kādu laiku.

Jau pērn "Ferrari" un "Red Bull" veica pārrunas par iespējamo sadarbību. Tā varēja izpausties tādā veidā, ka šogad "Red Bull" startētu ar "Ferrari" motoriem, kas būtu nosaukti "Alfa Romeo" vārdā. Darījums tomēr izpalika, "Red Bull" turpinot sadarbību ar "Renault".

Marčione jau sen vēlas, lai "Alfa Romeo" vārds atkal būtu Formulā 1. Viņš stāsta, ka "Alfa Romeo" vajadzētu atgriezties pasaules čempionātā rūpnīcas komandas statusā, sadarbībā ar "Ferrari".

"Tas nav neprāts - lai atjaunotu savu statusu, viņiem ir jāizsver atgriešanās Formulā 1," vēl pirms kāda laika izteicās "Ferrari" priekšsēdētājs Marčione. "Iespējams, viņi varētu sadarboties ar "Ferrari"."

Tagad viņš izsakās šādi: ""Alfa Romeo" paši būtu spējīgi radīt šasiju, tieši tāpat kā viņi ir spējīgi uztaisīt savu motoru."

Tiek ziņots, ka motors gan tiktu veidots sadarbībā ar "Ferrari".

"Cilvēki kritizē mani, ka "Ferrari" neiedeva savus motorus "Red Bull" komandai," saka Marčione. "Es arī piekrītu cilvēku izteikumiem, ka "Red Bull" bija pārāk skarbi pret saviem dzinēju piegādātājiem. Tomēr čempionātam ir jāturpinās un ir svarīgi, ka tajā ienāk jauni ražotāji."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  +1 [+] [-]

, 2016-02-12 19:23, pirms 8 gadiem
Es tik par Alfa Romeo atgriešanos

     [+] [-]

, 2016-02-12 19:31, pirms 8 gadiem
Kārtēja SC troļļošana. Tikko viens uztaisijis kursa darbu par to kā izrunāt uzvārdus, bet tagad Markioni tulko kā Marčioni.

     [+] [-]

, 2016-02-12 20:24, pirms 8 gadiem
wildo rakstīja: Kārtēja SC troļļošana. Tikko viens uztaisijis kursa darbu par to kā izrunāt uzvārdus, bet tagad Markioni tulko kā Marčioni.
Nenocietos un papētīju atveidojumu (nevis tulkojumu) latviešu valodā. Manā skatījumā reizi būtu jābūt Serdžo Markionne (varbūt arī Markjonne). Tev taisnība. Itāliešu valodas rokasgrāmata nav pa rokai un arī tanti Bergamo nevaru sazvanīt, bet droši vien būs pareizi.

     [+] [-]

, 2016-02-13 00:42, pirms 8 gadiem
Šī raksta autors gan nav no tiem, kas kropļotu uzvārdus, nesalīdzināsim ar Sūvēizdu un viņa līdzskrējējiem.