Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Hamiltons: "Dažreiz mēs pasakām kaut ko stulbu, bet no tā ir jāmācās"

Hamiltons: "Dažreiz mēs pasakām kaut ko stulbu, bet no tā ir jāmācās"
Foto: REUTERS/Scanpix

Kimi Raikonens atzinis, ka bija pelnījis sodu par avārijas izraisīšanu Lielbritānijas F1 posmā, kamēr viņa "upuris" Lūiss Hamiltons uzskata, ka tas bija vienkārši sacīkšu negadījums.

"Ferrari" pilots Raikonens svētdien notikušajās sacīkstēs uztriecās Hamiltona "Mercedes" formulai vienā no Silverstounas trases līkumiem, par ko saņēma desmit sekunžu sodu. Hamiltons tikmēr atkrita uz pašām beigām, taču prata aizcīnīties līdz otrajai vietai finišā, kamēr Raikonens finišu sasniedza trešais.

"Jā, tā bija mana kļūda," saka Raikonens. "Trešajā līkumā es nobloķēju riteni, kā rezultātā uztriecos Lūisam, un viņš saslīdēja. Es biju pelnījis sodu, saņēmu šīs desmit soda sekundes un turpināju cīnīties. Tā reizēm notiek."

"Mercedes" vienības vadītājs Toto Volfs pēc sacīkstēm bija ļoti kritisks pret "Ferrari" komandu, atgādinot, ka Francijā Sebastians Fetels izsita no trases Valteri Botasu. Volfs arī norādīja, ka, iespējams, tā ir apzināta rīcība vai nekompetence no "Ferrari" komandas puses.

Hamiltons tikmēr pieņēmis Raikonena atvainošanos un vēlas notikušo aizmirst.

"Kimi man atvainojās, es to pieņēmu un tagad jādzīvo tālāk," saka Hamiltons. "Tas bija sacīkšu negadījums un nekas vairāk. Dažreiz mēs pasakām kaut ko stulbu, bet pēc tam mācāmies no tā."

F1 kopvērtējumā pēc Lielbritānijas "Grand Prix" izcīņas "Ferrari" komandu pārstāvošā Fetela pārsvars pār otrajā vietā esošo Hamiltonu ir astoņi punkti, bet cīņa turpināsies 22. jūlijā Vācijā, Hokenheimas trasē.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...


, 2018-07-11 10:39, pirms 6 gadiem
Volfs ir totāls teļš ja domā ka Fetels speciāli izsita Botasu. komandas favorīts kas cīnās par uzvaru riskēja un mēģināja izsit kādu no trases??? Varbūt tāda ir Mercedess filozofija un viņi tā rīkotos.
, 2018-07-11 10:51, pirms 6 gadiem
Tas Volfs ir ļoti kaitinošs. Tā apvainot māk tikai cilvēks kurš ir problēmas ar galvu.
, 2018-07-11 11:38, pirms 6 gadiem
pūce rakstīja: Volfs ir totāls teļš ja domā ka Fetels speciāli izsita Botasu. komandas favorīts kas cīnās par uzvaru riskēja un mēģināja izsit kādu no trases??? Varbūt tāda ir Mercedess filozofija un viņi tā rīkotos.
Ja tas notiek vienu reizi, ir ok, shit happends un katram gadās samudīties, bet kad Feteļš ar Raikonenu šitā regulāri sit ārā konkurentus, tas jau ļauj aizdomāties.
Pagājušā gadā Raikonens un Feteļš sarīkoja crash festivālu, pie tam tādā veidā noraka jebkādas iespējas uzvarēt čempionātā. Tā var braukt kartsgalvji un nepieredzējuši braucēji (Verstapens, Grožāns, Magnusens), bet ne jau čempioni. Singapūra, Meksika, Baku, pagājušā gadā, šogad viss turpinās.
, 2018-07-11 12:00, pirms 6 gadiem
archdevil rakstīja: Ja tas notiek vienu reizi, ir ok, shit happends un katram gadās samudīties, bet kad Feteļš ar Raikonenu šitā regulāri sit ārā konkurentus, tas jau ļauj aizdomāties.
Pagājušā gadā Raikonens un Feteļš sarīkoja crash festivālu, pie tam tādā veidā noraka jebkādas iespējas uzvarēt čempionātā. Tā var braukt kartsgalvji un nepieredzējuši braucēji (Verstapens, Grožāns, Magnusens), bet ne jau čempioni. Singapūra, Meksika, Baku, pagājušā gadā, šogad viss turpinās.
Jā, laiks iet un tu vēljoprojām esi ēzelis.
Protams, ja top klases braucēji pieļauj šādas kļūdas, tas ir nepieņemami, kā tu pats iztecies, to var sagaidīt no zemākas klases braucējiem. Es pats biju Silverstounā, un bija neomulīgi sēdēt starp HAM faniem. Ikreiz kā Kimi pabrauc garām, tā visi būjināja. Nav forši.

Bet patiesi uzskatīt, ka tas tiek darīts apzināti ir vnk mind blowing.
Tur jābūt normāli traumētai galvai, lai aizstāvētu šādu ideju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-11 13:44, pirms 6 gadiem
Nu bet kas tad cits var avaret ar Mercedes, ja Ferarri ir vienigie kas viniem tur lidzi?
Butu divaini ja tads Sauber vai Wiliams meginatu apdzit Mercedes, vai pat spetu aizsargaties...
Ferarri ir vienigie, kas trase var cinities ar Mercedes, tapec ari gadas sakerties.
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.