Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" jau pārspējusi "Mercedes" komandu motora jaudas ziņā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" jau pārspējusi "Mercedes" komandu motora jaudas ziņā
Foto: imago/HochZwei/Scanpix

Lai gan līdzšinējos gados "Mercedes" dzinēji F1 čempionātā bija nepārspējami, "Ferrari" jau šobrīd ir motors, kas spēja attīstīt lielāki jaudu, atzinis Niko Rosbergs, kurš šādu informāciju ieguvis no sev zināma avota.

Lai gan notikumi sacīkstēs bijuši dažādi un to nevarētu norakstīt vien uz jaudas pārspēku, tieši "Ferrari" pilots Sebastians Fetels, uzvarot divos no aizvadītajiem četriem posmiem, šobrīd ir kļuvis par līderi čempionātā. Silverstounā "Ferrari" formulu jauda bija labi saskatāma.

"No avotiem iekšienē es zinu, kāpēc "Ferrari" komanda ir palikusi tik spēcīga," saka 2016. gada F1 čempions Rosbergs. "Viņi ir atraduši vairāk jaudas savam motoram. Viņi ir uzlabojuši turbīnu un atrasta papildus jauda. Pašlaik "Ferrari" pārsvars ir neliels, bet komanda darbu paveikusi labi."

Neskatoties uz "Ferrari" spēku, Rosbergs tomēr uzskata, ka tieši viņa bijušais komandas biedrs Hamiltons būs 2018. gada F1 čempions: "Es turpinu domāt, ka Lūiss iegūs titulu. "Mercedes" ir neticami spēcīga komanda."

Rosbergs arī paudis komentāru par Hamiltonu, kurš agrāk, pēc vācieša vārdiem, neesot interesējies par futbolu, bet tagad šādu interesi izrāda. Pēc Lielbritānijas "Grand Prix" Hamiltons teica, ka gribējis izlaist preses konferenci, lai redzētu, kā Anglijas izlase spēlē Pasaules kausā. Tāpat viņš paņēmis brīvu 15. jūliju, lai dotos uz Maskavu un vērotu finālspēli klātienē.

"Lūiss nav futbola fans," saka Rosbergs. "Tas ir neliels šovs no viņa puses. Tā ir daļa no tēla veidošanas."

Izmantotie resursi:
PaddockTalk :: F1, Formula 1, NASCAR, IndyCar,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja