Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sirotkins: "Mēs izskatījāmies pēc idiotiem"

Juris Grīns
Juris Grīns

Sirotkins: "Mēs izskatījāmies pēc idiotiem"
Sergejs Sirotkins
Foto: lapresse/Scanpix

Krievu F1 pilots Sergejs Sirotkins, aizvadījis savas otrās sacīkstes pasaules čempionātā, atzīst, ka viņš un viņa pārstāvētā "Williams" komanda Bahreinas posmā izskatījušies pēc idiotiem.

Sirotkins sacensībās Sahiras trasē startēja no 18. pozīcijas un finišēja 17., kamēr Lenss Strols cīņu sāka no pēdējās, 20. vietas, bet finišu sasniedza 16.

"Grūta sajūta pēc grūtas nedēļas nogales," atzīst F1 debitants Sirotkins. "Es zinu, ka no malas mēs izskatījāmies pēc idiotiem, tas nu man ir pilnīgi skaidrs. Droši vien izklausīsies dīvaini, ka centos tajā visā saskatīt pozitīvās iezīmes, bet es vienmēr cenšos ieraudzīt pozitīvo. Redzu, ka daru savu darbu kā sacīkšu braucējs, strādājam kopā ar komandu un es turpinu mācīties. Tajā ir pozitīvais. Sacensību rezultātos izskatāmies slikti, iespējams, pat sliktāk nekā kvalifikācijā - labāk par to pat nedomāt. Tomēr, lai arī gāja slikti, vismaz mēs sākam vairāk izprast lietas, sākam saprast, kāpēc ir tā."

Sirotkins atzīst, ka "Williams" komandas konkurētspējas trūkums viņu pārsteidz.

"Ja paskatāmies uz mašīnu, tā izskatās labi uzkonstruēta, ar smalkām niansēm," viņš saka. "Tā kā mēs paši to būvējām, par šo mašīnu zinām visvairāk, līdz ar to tas, ka rezultāti nav tādi kā bijām gaidījuši, ka tie nenāk, mums ir liels pārsteigums."

"Williams" tehniskais direktors Pedijs Lavs neslēpj, ka ir grūtības izprast problēmu cēloņus: "Mums vēl daudz kas jāsaprot. Kaut kas nogājis greizi jau kopš posma Melburnā. Jau tur nebijām labā formā, bet tomēr to nevar salīdzināt ar šodienu. Visu darām kā vienmēr. Ja mēs zinātu atbildi, šobrīd nebūtu šādā situācijā."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  +2 [+] [-]

, 2018-04-11 20:00, pirms 6 gadiem
Williams dažu gadu laikā ir nokrituši no pēc spēka trešā numura līdz peletona vājākās komandas statusam.
Diezgan nožēlojami. Šobrīd abi maksas piloti par visiem 100% "attaisno" uz sevi liktās "cerības".
Pieņemu, ka tas ir dažu mēnešu jautājums, kad pie stūres sēdīsies Kubica.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-11 20:10, pirms 6 gadiem
playthegame rakstīja: Williams dažu gadu laikā ir nokrituši no pēc spēka trešā numura līdz peletona vājākās komandas statusam.
Diezgan nožēlojami. Šobrīd abi maksas piloti par visiem 100% "attaisno" uz sevi liktās "cerības".
Pieņemu, ka tas ir dažu mēnešu jautājums, kad pie stūres sēdīsies Kubica.
sliktakājā gadijumā Kubica pie stūres varētu sēsties tikai pēc vasaras brivlaika

  -1 [+] [-]

, 2018-04-11 20:12, pirms 6 gadiem
Čalis vismaz reāli domā un atzīst to kā ir patiesībā... īpašības kuras var cienīt

     [+] [-]

, 2018-04-12 10:29, pirms 6 gadiem
lacis67 rakstīja: Čalis vismaz reāli domā un atzīst to kā ir patiesībā... īpašības kuras var cienīt
Tev taisnība - šādas īpašības ir reti kuram pilotam, jo sevi atzīt par idiņu ir jāmāk un jāprot.
Bet Williams pārsteidz - budžets ir pieklājīgs, 2014.gadā reāli otra stiprākā komanda, un tagad kur? Vai arī ir otra galējība - šasija tiek piestrādāta Honda dzinējam, līdzīgi kā 2013.gadā, kad sezonu pabeidz 9.vietā, bet 2014.gadā ar Mercedes uzreiz 3.vieta kopvērtējumā, bet reāli bija otra spēcīgākā komanda.