Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Entonijs Hamiltons: "Lūiss spējīgs sagraut citu pilotu karjeru"

Juris Grīns
Juris Grīns

Entonijs Hamiltons: "Lūiss spējīgs sagraut citu pilotu karjeru"
Lūiss Hamiltons
Foto: AFP/Scanpix

Lūisa Hamiltona tēvs brīdina Valteri Botasu, ka, pievienojoties "Mercedes" sastāvam un kļūstot par trīskārtējā F1 čempiona komandas biedru, viņš riskē ar savu karjeru.

Formulā 1 aizvadīto desmit sezonu laikā Hamiltonam bijuši tikai četri komandas biedri - "McLaren" laikos viņš brauca kopā ar Fernando Alonso, Heiki Kovalainenu un Džensonu Batonu, kamēr pēc pievienošanās "Mercedes" vienībai 2013. gadā viņa pārinieks bijis tikai Niko Rosbergs, kuram pērn izdevās kļūt par čempionu.

Kā zināms, Rosberga vietā šogad startēs līdzšinējais "Williams" komandas pilots Valteri Botass, kurš šobrīd aizvadījis četras sezonas, guvis pjedestālus, bet vēl ne reizi nav uzvarējis. Daudzi uzskata, ka Hamiltons viegli sakaus somu autosportistu, kamēr citi cer uz Botasa spēju konkurēt.

"Ikvienam, kurš nolēmis startēt vienā komandā ar Lūisu ir jāsaprot, ka tas var sabojāt karjeru," saka Entonijs Hamiltons. "Lūiss spēj iznīcināt. Viņš it kā ielien tev zem ādas, jo ir ellīgi ātrs. Un tu nekad nesapratīsi to, kā tieši viņš uzlabo savu mašīnu, kā viņš dabū to ātrumu, kā viņš izbrauc līkumus un, kā spēj noturēt tieši to trajektoriju - tas visu laiku apgrūtinās tavu prātu."

Botass tikmēr visu karjeru pavadījis "Williams" sastāvā, kur viņa komandas biedri bijuši Pastors Maldonado un Felipe Masa. Soms abus pilotus visas četras F1 sezonas veiksmīgi spējis pārspēt.

"Lūiss daudz vairāk gribētu, lai viņa komandas biedrs ir Niko, jo viņi zina viens otru no 13 gadu vecuma, un tas Lūisu spēj stimulēt," atzīst viņa tēvs. "Viņiem bija lieliska savstarpēja cīņa, bet tagad viņam ir tikai viens mērķis un vēlēšanās - atgūt F1 titulu savā īpašumā."

Izmantotie resursi:
Home - Sports News, Scores, Schedules, Videos...

Vai Botass uzveiks Hamiltonu 2017. gada F1 sezonā?

  • 67

  • 39


  +2 [+] [-]

, 2017-02-11 19:36, pirms 7 gadiem
Tikai paslaik tiesi Hamja spejas ir tas kuras ir zem jautajuma zimes.

  +3 [+] [-]

, 2017-02-11 19:42, pirms 7 gadiem
Nu, nu, drīzāk jau vecajam Hamelim sāk raustīties par to, ka Botass var viņa lolojumu atstāt jaņos!

  +3 [+] [-]

, 2017-02-11 20:31, pirms 7 gadiem
somu mentalitāte fāterim laikam sveša. es par 100 punktiem pārliecināts ka Botasu interesē tikai viņa paša regulējumi, trajektorijas un punkti.