Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltonu "Mercedes" komandā varētu nomainīt Verstapens vai Alonso

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltonu "Mercedes" komandā varētu nomainīt Verstapens vai Alonso
Lūiss Hamiltons. Foto: Mercedes F1

Arvien vairāk baumu parādās Lūisa Hamiltona sakarā, kurš it kā apsver iespēju 2021. gadā kļūt par leģendārās F1 komandas "Ferrari" pilotu. Pats sportists netieši atzīst, ka viņa vietu jau noskatījuši Makss Verstapens un Fernando Alonso.

34 gadus vecais Hamiltons jau esot ticies ar "Ferrari" prezidentu Džonu Elkanu, apspriežot iespējamo sadarbību, un pats sportists šo informāciju nenoliedz.

Piektdien Hamiltons oficiāli tika kronēts par 2019. gada F1 pasaules čempionu, kad FIA apbalvošanas ceremonijā saņēma titula ieguvēja kausu. Balvu pasniegšanā piedalījās arī Verstapens, kurš šo sezonu noslēdza trešajā vietā, un Alonso, kurš savukārt saņēma balvu par uzvaru WEC pasaules čempionātā.

"Šis ir interesants laiks, jo daudzi braucēji meklē sev citas komandas," intervijā teica Hamiltons. "Toto Volfs saņem neskaitāmus zvanus no pilotiem, ieskaitot vienu, kurš tikko bija šeit norādot uz Verstapenu - red.. Visi grib būt tur, kur esam mēs. Tas ir saprotams, jo visi vēlas uzvarēt un visi grib būt daļa no čempionu komandas. Man šobrīd nav par ko stresot, jo manā un Toto starpā vienmēr bijusi atklātība, un tas nemainīsies."

Tāpat Hamiltons licis noprast, ka uz viņa vietu lūkojas arī Alonso, kurš šobrīd F1 karjeru iepauzējis, taču daudzkārt izteicies par vēlmi atgriezties, ja viņam būtu iespēja startēt uzvarēt spējīgā komandā.

Izmantotie resursi:
Loading...

  +2 [+] [-]

, 2019-12-10 12:05, pirms 4 gadiem
Ferrari kluvusi par komandu, kuraa legendari brauceji var aizvadit savus karjeras pedejos gadus

     [+] [-]

, 2019-12-10 13:18, pirms 4 gadiem
Kā hamis sadzīvos ar Charles lekrēlu

     [+] [-]

, 2019-12-10 13:40, pirms 4 gadiem
noladets rakstīja: Ferrari kluvusi par komandu, kuraa legendari brauceji var aizvadit savus karjeras pedejos gadus
Komanda kur var mierīgi sagaidīt vecumdienas.

     [+] [-]

, 2019-12-10 16:44, pirms 4 gadiem
Varētu jau palikt meršos, bet tā sarkanā krāsa - nu uzrunā tomēr!