Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

FIA prezidents un Mihaels Šūmahers šogad kopīgi skatījušies F1 sacīkstes

FIA prezidents un Mihaels Šūmahers šogad kopīgi skatījušies F1 sacīkstes
Mihaels Šūmahers un Žans Tods. Foto: IBTimes

Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidents Žans Tods pavēstījis, ka šogad kopā ar Mihaelu Šūmaheru kopīgi TV ekrānā vērojuši Brazīlijā notikušās "Formula 1" sacīkstes.

Jau kopš 2013. gada decembra, kad Šūmahers slēpošanas laikā kalnos guva smagu galvas traumu, par viņa veselības stāvokli ziņu ir gaužām maz, vien zināms, ka leģendārais sportists tā arī nav pilnvērtīgi atguvies un turpina rehabilitāciju. Šajā laikā bijis daudz baumu, no tā, ka septiņkārtējais F1 čempions jau spēj patstāvīgi nostāties uz kājām līdz tam, ka atrodas tuvu nāvei.

Tikmēr FIA prezidents Tods, kurš savulaik bija Šūmahera boss "Ferrari" komandā, savu draugu regulāri apciemo. Kādā intervijā viņš atklājis, ka šoruden abi kopā skatījušies Brazīlijas "Grand Prix" posmu, kurā uzvaru izcīnīja pasaules čempions Lūiss Hamiltons no "Mercedes" komandas.

"Godīgi sakot, es vienmēr esmu uzmanīgs, kad kaut ko saku šajā sakarā," intervijā vācu "Auto Bild" sacīja Tods. "Bet, jā - tā ir patiesība. Mēs kopā ar Mihaelu viņa mājās Šveicē skatījāmies Brazīlijas "Grand Prix" izcīņu."

Tikmēr Šūmahera savulaik slavētais talants Sebastians Fetels, kurš pašlaik startē "Ferrari" komandā, intervijā šveiciešu "Blick" atzinies, ka kopš brīža, kad veterāns guva traumu, viņš personīgi savu tautieti nav apmeklējis. Tiesa, Fetels nenoliedz, ka viņam pietrūkst padomu, ko varētu sniegt Šūmahers. Abi pirms negadījuma bijuši labi draugi.

Izmantotie resursi:
GPFans.com - Latest Formula 1 News


, 2018-12-10 20:59, pirms 5 gadiem
nu cerams tās nav feikziņas
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Sainss: "Kad bija laiks lidot uz Austrāliju, aizvien atrados gultas režīmā"

Vēl brīdī, kad Karloss Sainss devās uz lidmašīnu, lai lidotu uz Austrāliju, sportistam nešķita, ka būs gatavs stāties uz starta F1 čempionāta trešajā posmā. Pēc izcīnītās uzvaras spāņu pilots atklāj, kā rīkojies, lai divu nedēļu laikā spētu atlabt no apendicīta operācijas un fiziski izturētu sacīkšu distanci.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.
Daniels Rikjardo. Foto: Motorsport.com

Rikjardo: "Sezonu nebiju paredzējis sākt šādi"

Daniels Rikjardo neslēpj, ka šobrīd piedzīvo nedaudz grūti periodu, tomēr uzsver, ka kritizētājus neklausās. Otrs RB komandas pilots Juki Cunoda rāda labāku veikumu, Austrālijā sasniedzot septīto vietu. Tomēr Helmuts Marko arī viņu mudina uzlabot savu veikumu vēl vairāk, lai saglabātu izredzes kandidēt uz vietu "Red Bull" komandas sastāvā.