Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rikjardo: "Pirmās sacīkstes pēc pauzes – tas būs haoss"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rikjardo: "Pirmās sacīkstes pēc pauzes – tas būs haoss"
Daniels Rikjardo. Foto: Renault F1 Team

F1 "Renault" komandas pilots Daniels Rikjardo uzskata, ka sezonas atsākšanās nodrošinās aizraujošas sacīkstes, jo visi sportisti ir nocietušies sēsties formulās un doties trasē.

"Pirmās sacīkstes būs haoss. Cerams, ka kontrolēts haoss. Nerunāju par to, ka visur mētāsies formulas. Vienkārši piloti būs ierūsējuši, plus būs sakāpinātu emociju kokteilis un vēlme mesties cīņā," teica 30 gadus vecais Daniels Rikjardo. Šobrīd kā provizoriskais pirmais posms iezīmēta Austrija 5. jūlijā. Tas nozīmē, ka būs pagājuši četri mēneši kopš pirmssezonas testiem, kad braucējiem bija pēdējā iespēja doties trasē.

"Būs braucēji, kuriem papildus adrenalīns palīdzēs parādīt labāko sniegumu, un tad būs braucēji, kuriem būs pretēja situācija. Būs drosmīgi apdzīšanas manevri, un skaidrs, ka daži nepareizu aprēķinu dēļ novedīs pie sekām. Esmu drošs, ka redzēsim pilnīgi visu," pauda Rikjardo. Viņš uzskata, ka šajos apstākļos priekšrocības būs pieredzējušākajiem pilotiem. Rikjardo karjeras laikā uzvarējis septiņos posmos.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/formula1/...