Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Miks Šūmahers jau šogad piedalīsies F1 piektdienas treniņbraucienos

Juris Grīns
Juris Grīns

Miks Šūmahers jau šogad piedalīsies F1 piektdienas treniņbraucienos
Miks Šūmahers pie "Ferrari" formulas stūres. Foto: Scuderia Ferrari

20 gadus vecais vācu autosportists Miks Šūmahers straujiem soļiem tuvojas debijai F1 pasaules čempionātā un jau šogad pirmo reizi karjerā piedalīsies "Grand Prix" posma piektdienas treniņbaucienos.

Vēl pagājušajā nedēļā septiņkārtējā pasaules čempiona Mihaela Šūmahera dēls piedzīvoja debiju oficiālajos F1 testos, Bahreinas trasē izmēģinot "Alfa Romeo" un "Ferrari" komandu jaunākās formulas. Tāpat viņš debitēja "Formula 2" čempionātā, kur pirmajā posmā turpat Bahreinā parādīja stabilu sniegumu, izcīnot astoto un sesto vietu braucienos.

Vācu izdevums "Kolner Express" tagad ziņo, ka Šūmahers jūlijā gaidāmajā Vācijas "Grand Prix" izcīņā "Ferrari" sastāvā piedalīsies piektdien notiekošajos treniņbraucienos.

"Mika ceļš uz F1 čempionātu izskatās neizbēgams un piedalīšanās treniņbraucienos šeit Hokenheimringā pasaules čempionāta posma nedēļas nogalē būs īsts saldais ēdiens vācu līdzjutējiem," sacīja trases runasvīrs Jorns Teske.

Līdzīgi kā citos gadījumos, kad tas vēl nav oficiāli apstiprināts, Šūmahera menedžere Sabīne Kēma pagaidām nekomentēja faktu par sportista piedalīšanos Vācijas F1 posma treniņbraucienos.

"Neesmu drošs par to, kas būs nākamais solis," sacīja pats Šūmahers. "Tagad gaidu nākamo startu F2 čempionātā. Baku ir īpaša trase, kurā braukšu pirmo reizi karjerā."

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com

     [+] [-]

, 2019-04-10 11:06, pirms 5 gadiem
Uzdāviniet uzreiz viņam piecus - sešus titulus un lai iet prom un nebojā gaisu ! Ir daudz talantīgāku čaļu , bet bez tāda uzvārda un sakariem.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-10 11:59, pirms 5 gadiem
Tāds haips it sacelts ap viņu , bet viņś nav gatavs F1 ienākt

  -1 [+] [-]

, 2019-04-10 12:04, pirms 5 gadiem
Pilnīg ierēcu par šito haipu, čalis testos parādīja diezgan vāju sniegumu, nav viņš lietaskoks un nebūs, pat Strols ir labāks meistarības ziņa. Čalim uz uzvārda rēķina jau no bērna ķājas ir top speciālisti, komandas, atbalsts arī tagad f2 spēcīgākajā komandā ar f1 speciālistiem rāda pavāju sniegumu. Haipu rada, taču ferrari bijušais personāls kurš atbildēja par talantiem un senāk bija arī Leklēru pamanījis pateica skaidri - neredz MS talantu un meistarību. Pārvērtēts čalis.

     [+] [-]

, 2019-04-10 12:50, pirms 5 gadiem
Nekas nenotiek tapat vien. Ja vinam bus ja it F1 tad vins tur bus.

     [+] [-]

, 2019-04-10 20:23, pirms 5 gadiem
Nevarēja mārketologi palaist garām iespēju nobrendot Šumaheru Vācijas posmā, Euro über alles, über alles!

     [+] [-]

, 2019-04-11 09:55, pirms 5 gadiem
Tauta ir pastulba ... nebrīnos,ka pusei pirmā asociācija būs ar to,ka vecais Šumis ir izveseļojies un mauks atkal ... F1 jau sen ir balagāns ... uz starta plača vairāk ir stāri,kuri neko nejēdz no autosporta,nekā mehāniķi ...