Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Hamiltons: "Es varētu padarīt "Ferrari" komandu spēcīgāku"

Hamiltons: "Es varētu padarīt "Ferrari" komandu spēcīgāku"
Lūiss Hamiltons. Foto: Mercedes F1

Pieckārtējais F1 pasaules čempions Lūiss Hamiltons izteicies, ka viņa spēkos būtu padarīt "Ferrari" komandu spēcīgāku, taču reizē norāda, ka diez vai viņš aizies no "Mercedes", lai uzsāktu visu no jauna.

Jau kādu laiku baumo par Hamiltona iespējamo pāriešanu uz "Ferrari". Tāpat "Mercedes" komandas boss Toto Volfs norādījis, ka nestāsies Hamiltonam ceļā un viņu lieliski sapratīs, ja brits šādu lēmumu pieņems.

Šobrīd gan viņam labākās iespējas spējīga dod tieši "Mercedes" vienība, kurā sportists startē kopš 2013. gada un tās sastāvā guvis četrus no saviem pieciem tituliem, turklāt pašlaik tuvojas jau sestajam.

"Daudziem "Ferrari" ir karjeras sapnis," atzīst Hamiltons. "Tomēr man tā nav. Kopš 13 gadu vecuma esmu bijis kopā ar "Mercedes" ģimeni. Diez vai tas mainīsies."

Jautāts, vai apsvērs iespēju pāriet uz "Ferrari" komandu 2021. gadā, sportists saka: "Ne gluži. Lai gan man nav šaubu, ka es varētu tur dažas lietas mainīt uz labu. Bet tas nav mans mērķis. Tas prasīja sešus gadus, lai "Mercedes" kļūtu par uzvarētāju komandu un noturētos virsotnē. Šobrīd pie mums valda atmosfēra, kas ir pilna mīlestības, atzinības, apbrīnas un cieņas. Tādas lietas tā vienkārši neviens nepamet."

Pirms šonedēļ Japānā gaidāmā F1 posma Hamiltona pārsvars kopvērtējumā pār tuvāko sekotāju sasniedz 73 punktus, bet līdz sezonas izskaņai atlikušas vēl piecas sacīkstes.

Izmantotie resursi:
GPFans - The world's fastest-growing...


Autosportā atgriežas leģendārais ražotājs "Lola"

Pēc vairāk nekā desmitgades pārtraukuma uz starptautiskās autosporta skatuves atgriezīsies leģendārais sacīkšu auto ražotājs "Lola", kas sadarbībā ar "Yamaha" izveidojis jaunu projektu startēšanai "Formula E" čempionātā.
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Sainss: "Kad bija laiks lidot uz Austrāliju, aizvien atrados gultas režīmā"

Vēl brīdī, kad Karloss Sainss devās uz lidmašīnu, lai lidotu uz Austrāliju, sportistam nešķita, ka būs gatavs stāties uz starta F1 čempionāta trešajā posmā. Pēc izcīnītās uzvaras spāņu pilots atklāj, kā rīkojies, lai divu nedēļu laikā spētu atlabt no apendicīta operācijas un fiziski izturētu sacīkšu distanci.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.