Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Rosbergs sasniedzis mazāk un tagad mani aprunā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons: "Rosbergs sasniedzis mazāk un tagad mani aprunā"
Lūiss Hamiltons. Foto: Facebook.com/LewisHamilton

Pieckārtējais F1 pasaules čempions Lūiss Hamiltons negatavojas ieklausīties sava bijušā komandas biedra Niko Rosberga viedoklī, kurš apgalvo, ka šobrīd brits vairs nav tik ātrs kā agrāk, kad bija jaunāks. Tāpat 34 gadus vecais Hamiltons paziņojis, ka tuvāko sezonu laikā karjeru nedomā beigt.

Savā video blogā pirms Ungārijas "Grand Prix" Rosbergs, kurš pārspēja Hamiltonu cīņā par 2016. gada F1 titulu un uzreiz pēc tam noslēdza karjeru, apgalvo, ka sportisti visātrākie ir 30, 31 vai 32 gadu vecumā. Savukārt pēc tam to sniegums kļūst vājāks, lai gan daudz kompensē iepriekš gūtā pieredze. Viņš arī saka, ka līdz ar to šobrīd Makss Verstapens ir apsteidzis Hamiltonu šī brīža labākā F1 pilota statusā.

"Es nekad neesmu redzējis to blogu, nezinu, kurš tam seko, bet tas nekā neietekmē to, ko es daru," izteicies "Mercedes" pilots Hamiltons. "Mani tas neinteresē, katram ir pašam savs viedoklis. Ir viņam taisnība vai nav, tas man tiešām nerūp. Viss, ko jums jādara, jāpaskatās uz maniem rezultātiem gadu gaitā, jo tie runā paši par sevi. Dabiski, ka atradīsies cilvēki, kas nav guvuši tādus panākumus un gribēs mani aprunāt, bet tas ir normāli."

Hamiltons nesen arī izlasījis kādu grāmatu, kas likusi viņam uz lietām paskatīties citādi un tik ļoti neuztraukties par citu cilvēku teikto.

"Es izlasīju tiešām labu grāmatu, šķiet, tā saucās "Četras vienošanās"," atklāj sportists. "Tur ir teikts, ka nevajag neko uztvert personīgi, līdz ar to, ja kāds kaut ko saka par tevi, faktiski tas nemaz nav par tevi, bet gan raksturo to, kā viņš pats jūtas. Man ir 34 gadi, bet ir sajūta, ka braucu labāk nekā jebkad."

Hamiltons arī licis noprast, ka tuvākajā laikā karjeru "Formulā 1" beigt neplāno.

"Es sekoju līdzi dažādiem sporta veidiem, redzu sportistus, kurus vērojot, esmu uzaudzis, un tagad viņi ir beiguši savas karjeras un pievērsušies kaut kam citam,"prāto titulētais pilots. "Es pats esmu viens no vecākajiem čempionātā, kurā startēju. 22 vai 34 gadi, tā ir liela starpība. Es nezinu, kāpēc citi ir apstājušies tajā brīdī, kad to ir izdarījuši, bet varu tikai teikt, ka es mīlu braukt sacīkstēs. Man nekad nav patikuši treniņi. Es domāju, nevis tie, kas ir posmu nedēļas nogalēs, bet testi. Vienmēr esmu teicis, ka man nav bauda tajos piedalīties. Bet man patīk izaicinājumi, tas, ka varu atbraukt uz sacīkšu norises vietu un ieslīgt datu izpētē. Reiz arī man būs jāapstājas, bet šobrīd jūtos fantastiski gan fiziski, gan psiholoģiski, tāpēc man nav plānu tuvākajā laikā beigt karjeru. Vēl ir darāmais, vēl ir gūstamas uzvaras."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

     [+] [-]

, 2019-08-10 19:46, pirms 5 gadiem
Kamēr viņš stūrēs F1, tikmēr būs čempions, bet tas tikai mans viedoklis. Hamim ir iedzimts uzvarētāja gars, ko nevar ne atņemt, ne ielikt. Šādi dabas radīti talanti piedzimst reizi 20 gados (apmēram)... Bija Senna, bija Šūmahers, tagad Hamiltons.
Līdzīgi ir jebkurā sporta veidā - katrā no tiem ir savas leģendas, bet bez sava veida Dieva radītiem gēniem, leģendu nebūtu.

     [+] [-]

, 2019-08-10 20:02, pirms 5 gadiem
Faktiski Aizkulisēs klīst runas ka Merši uzdāvināja Rosbergam titulu apmaiņā pret to ka viņš pamet F1. tapēc arī Hamiltona Pit crew pārgaja pie rosberga un vice verse. Tapēc es Rosbergu neuzskatu tur par baigo talantu , tas pats Hulkenbergs ir talantīgāks

     [+] [-]

, 2019-08-11 02:10, pirms 5 gadiem
Ja Hamim blakus noliktu Fernando savā vecumā, tad būtu jāskatās kurš labāks! Hamis reāli paņem uz formulu, atliek viņam kaut drusku būt labākam kā pāriniekam, tā spēlēs uz viņu! Pirksts, Mihaels un Džensons vienā gadā arī ņēma titulus tīri uz formulām un to, ka uz viņiem spēlēja! Tiklīdz Meršiem sāks neiet, tā Hamim būs cits bazars! Alonso arī tagad pat savos gados uzvarētu, ja tiktu Meršos!