Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 pilots Noriss: "Esmu pavisam atteicies no alkohola"

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 pilots Noriss: "Esmu pavisam atteicies no alkohola"
Lendo Noriss. Foto: Facebook.com/landonorris1

F1 čempionāta debitants Lendo Noriss šogad vairs nemaz nelieto alkoholu, jo vēloties pilnībā izmantot iespēju, kas viņam dota.

Pēc tam, kad iepriekšējās sezonās "McLaren" rezultāti bija visai bezcerīgi gan ar "Honda", gan "Renault" motoriem, šogad jau skats ir daudz iepriecinošāks. Debitants Noriss, kura karjeru "McLaren" atbalstījusi jau ilgāku laiku, debijas sezonā abos pirmajos posmos aizkļuvis līdz pēdējai kvalifikācijas kārtai, bet Bahreinā spēja finišēt sestajā vietā.

Lai gan, ņemot vērā komandas neseno vēsturi un viņa paša debitanta statusu, tas ir augsts sasniegums, sportists atzīst, ka to nav svinējis ar alkohola palīdzību.

"Es izdzēru dažus dzērienus, bet tas nebija alkohols," viņš stāsta. "Šogad gribu no tā atturēties. Šī ir mana iespēja "Formulā 1" un man tā ir jāizmanto. Es nedarīšu kaut ko stulbu, lai riskētu ar savu karjeru."

Lai gan daudzi prognozēja, ka šogad "McLaren" būs starp lēnākajām komandām un cīnīsies ar "Williams", Noriss neslēpj, ka viss ir daudz labāk nekā cerēts.

"Ja ņem vērā rezultātus, kas sasniegti gan kvalifikācijā, gan sacīkstēs, šis ir viens no komandas pēdējā laika labākajiem sniegumiem," Bahreinā piedzīvoto apraksta britu autosportists. "Vēl ir daudz darāmā, lai mēs regulāri varētu būt tik stabili un pieveikt pārējās vidējā spēka komandas. Bet sacīkšu ātrums mums ir labāks nekā paredzējām."

Izmantotie resursi:
Formula 1 News | Races | Calendar & F1 events

     [+] [-]

, 2019-04-11 09:53, pirms 5 gadiem
Kimi varētu tikai pasmaidīt par šiem izteikumiem