Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 Soču posma intrigas "Viasat Sport Baltic" kanālā

F1 Soču posma intrigas "Viasat Sport Baltic" kanālā
Lūiss Hamiltons
Foto: SIPA/Scanpix

Šajā nedēļas nogalē "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā F1 2015. gada sezonas 15. posmu – Krievijas "Grand Prix" treniņbraucienu, kvalifikācijas un "Grand Prix" izcīņas tiešraides.

Pēc neveiksmīgās Singapūras Lielās Balvas izcīņas, Japānā "Mercedes" formulas atkal bija konkurentiem neaizsniedzamas. Lūiss Hamiltons izcīnīja astoto uzvaru šosezon un piecus posmus līdz čempionāta finišam palielināja savu pārsvaru pār Niko Rosbergu līdz 48 punktiem.

Lai tiktu pie titula, Rosbergam atlikušajos posmos var nepietikt pat ar piecām uzvarām – finišējot otrajā vietā aiz sava komandas biedra, Hamiltonam joprojām būtu par 13 punktiem vairāk. Turklāt Soču trasē ar "Mercedes" atkal krietni līdzīgāk cīnīsies "Ferrari" un "Red Bull" piloti.

Aldis Putniņš, "Viasat Sport Baltic" komentētājs

"Neskatoties uz pārliecinošo sniegumu pērn Soču trasē, "Mercedes" komandas vadība raizējas, ka Krievijā atkal varētu atkārtoties Singapūras scenārijs ar konkurētspējas kritumu. Tas varētu atlikt "sudraba bultu" iespējas jau Sočos izcīnīt Konstruktoru kausu, tomēr tikai gadījumā, ja "Ferrari" spēs izcīnīt vairāk punktus par "Mercedes". Turklāt "Pirelli" šogad uz Krieviju ir atveduši mīkstākus riepu sastāvus nekā pērn un tas nodrošinās sacīkstei papildus intrigu. Ja ar notikumiem trasē ir par maz, tad F1 aizkulisēs un politiskajā arēnā to ir pietiekami - "Red Bull" iespējamā aiziešana, "Renault" iespējamā atgriešanās fabrikas komandas statusā un F1 iespējamā pārdošana jauniem īpašniekiem. Iespēju tiešām ir daudz."

Krievijas Grand Prix kanālā VSB:

DatumsLaiksNotikums
9. oktobrī09:55Krievijas GP 1. treniņbraucieni
9. oktobrī13:55Krievijas GP 2. treniņbraucieni
10. oktobrī11:55Krievijas GP 3. treniņbraucieni
10. oktobrī14:55Krievijas GP kvalifikācija
11. oktobrī13:50Krievijas GP izcīņa