Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens bloķē Sainsa ienākšanu "Red Bull" komandā?

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens bloķē Sainsa ienākšanu "Red Bull" komandā?
Karloss Sainss
Foto: Tristan Reynaud/SIPA/Scanpix

Pēc Daniela Rikjardo pievienošanās "Renault" vienībai, "Red Bull" komanda šobrīd spriež par viņa aizvietotāju. Tikmēr Makss Verstapens esot izmantojis veto tiesības, lai bloķētu Karlosa Sainsa ienākšanu komandā, ko gan "Red Bull" vadība noliedz.

Galvenie pretendenti uz Rikjardo vietu 2019. gada sezonā ir tieši Sainss, kuram ir līgumsaistības ar "Red Bull", tomēr sportists ir izīrēts "Renault" komandai, kā arī šobrīd "Toro Rosso" sastāvā braucošais Pjērs Gaslī. Tikmēr neoficiāli zināms, ka Verstapens nevēlas startēt kopā ar Sainsu un izmantojis iespēju bloķēt viņa pievienošanos komandai. Kā zināms, abi savulaik bija komandas biedri "Toro Rosso" sastāvā.

Intervijā "Diario Sport" komandas konsultants Helmuts Marko atklāj: "Šīs baumas nav patiesas. "Red Bull" vadība ir tā, kas lemj par pilotiem."

Šobrīd arī Sainss neko daudz par savu nākotni nerunā.

"Pašlaik esmu "Renault" komandas pilots," viņš sacījis intervijā "Auto Motor und Sport". "Ja "Red Bull" prasīs man atgriezties, tas kursu mainīs. Esmu "Red Bull" daudz parādā. Mūsu starpā valda liela abpusējā cieņa. Tāpat man ir ļoti labas attiecības ar Helmutu. Pateicoties viņam, esmu "Formulā 1"."

Tāpat zināms, ka Sainsu nolūkojusi "McLaren" komanda, kas vēlas nomainīt Stofelu Vandūrnu. Tādā gadījumā spānim būtu jākļūst par sava tautieša Fernando Alonso komandas biedru.

"Es par to pat neesmu domājis," komentējot iespējamo pāriešanu uz "McLaren", saka Sainss. "Esmu gatavs sakaut ikvienu pilotu. Mans sacīkšu gars, mana konkurētspēja un pašpārliecinātība saka man, ka varu uzveikt jebkuru. Iespējams, Fernando ir tas pilots, par kura pārspēšanu būtu jāuztraucas visvairāk, tas ir pilnīgi skaidrs, bet es būtu gatavs arī tam."

Izmantotie resursi:
GPfans.com - Latest Formula 1 News