Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Mercedes" boss Volfs gatavojas kļūt par F1 čempionāta vadītāju

Juris Grīns
Juris Grīns

"Mercedes" boss Volfs gatavojas kļūt par F1 čempionāta vadītāju
Toto Volfs. Foto: Mercedes F1

Toto Volfam līgums ar "Mercedes" komandu, kurā viņš strādā par tās vadītāju, beigsies 2020. gada izskaņā, savukārt pēc tam austrietis varētu nomainīt Čeisu Keriju F1 pasaules čempionāta priekšsēdētāja amatā, vēsta "gptoday.net".

Šobrīd Volfa nākotne ir neskaidra, bet minētais portāls no uzticamiem avotiem ieguvis informāciju, ka viņš jau šobrīd izskata iespējas, ko darīt aiznākamgad.

Pašlaik Volfam pieder 30% no "Mercedes" komandas, kuru viņš vada.

Šobrīd "Mercedes" vienības iekšienē briest lielas pārmaiņas, jo no "Mercedes" priekšsēdētāja amata maija beigās atkāpsies Dīters Ceče, bet viņa vietu ieņems Ola Kalleniuss. Zināms, ka Volfam ar Kalleniusu nav labas savstarpējās attiecības.

Baku trasē Volfs žurnālistiem neslēpa, ka viņam ir darba līgums līdz nākamā gada beigām un šobrīd viņš pēta iespējas, ko darīt pēc tam, kamēr attiecības ar Kalleniusu nekomentēja.

Baumu līmenī zināms, ka no "Liberty Media" priekšsēdētāja posteņa gatavojas aiziet Kerijs, bet Volfs esot viens no galvenajiem pretendentiem uz šo amatu, jo tiek ļoti augstu novērtēts kā vadītājs. Kerijam esot līgums līdz šī gada beigām, lai gan plānots, ka to pagarinās uz gadu, kamēr F1 čempionātā tiks veiktas izmaiņas, kas plānotas uz 2021. gada sezonu. Līdz ar to Volfs F1 čempionāta vadītāja amatu varētu ieņemt tieši 2021. gadā, kad sāksies jaunā F1 ēra.

Izmantotie resursi:
Het laatste nieuws, resultaten en informatie...