Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Jankovskis

"Renault" apsola Alonso konkurētspējīgāku formulu

"Renault" apsola Alonso konkurētspējīgāku formulu
"Renault" komandas pilots Fernando Alonso
Foto: AFP

"Renault" komandas vadība ir paziņojusi, ka uz nākamo posmu, kurš pēc nepilnām trīs nedēļām norisināsies Spānijā, komandas formulas būs daudz konkurētspējīgākas.

Atgādināsim, ka Alonso Bahreinā finišēja desmitajā pozīcijā, kas, saprotams, divkārtējam Pasaules čempionam bija vilšanās. "Mēs turpinām strādāt pie aerodinamikas uzlabojumiem," saka komandas inženieris Pats Simonds. Ja paskatāmies nedaudz vēsturē, tad "Renault" savu pēdējo uzvaru ir izcīnījuši tālajā 2006.gadā, kad toreiz uzvaras izcīnīja Alonso. Šogad aizvadītajās trīs sacensībās Alonso kontā ir tikai seši punkti. Arī Alonso sāk apzināties, ka komanda nav tik spēcīga kā viņam sākumā likās.

"Pirmās trīs sacensības nebija tik labas kā mēs cerējām," iesāk Alonso. "Mēs necerējām uz goda pjedestālu, taču domājām, ka punktus izcīnīt būs vieglāk. Spānijas posmā mūsu formulām jābūt ātrākām. Mums neinteresē, cik kurš un ko uzlabo, jo mums ir jākoncentrējas uz savu sniegumu. Pirms Bahreinas posma gan treniņos, gan kvalifikācijā mēs bijām ap 12. un 13. vietām, tāpēc mums ir jāuzlabo savs sniegums."

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk


, 2008-04-09 00:10, pirms 16 gadiem
Kau ta butu!!!Turies Alonso!!!
, 2008-04-09 08:32, pirms 16 gadiem
gan jau kādu punktu izcīnīs.. novēlu pēc iespējas vairāk, lai būtu intresanti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-09 15:31, pirms 16 gadiem
Solīt ir viena lieta, izpildīt solīto - cita.
, 2008-04-10 01:11, pirms 16 gadiem
atceros ka Alonso izteicaas ka ja izciiniis tresho titulu tad metiis F1 mieru.
ja paliks Renault tad par titulu var aizmirst, Makiem vinju vairs nevajag, atliek Ferarri bet ne shobriid.
, 2008-04-12 02:24, pirms 16 gadiem
Turies Alonso! Mēs par Tevi (un Kimi)
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
1

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.