Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Batons: "Šogad nevaram atļauties kļūdīties"

Batons: "Šogad nevaram atļauties kļūdīties"
Džensons Batons
Foto: AP Photo/SCANPIX

F1 komandas "McLaren" pilots Džensons Batons atzinis, ka komandai gaidāmā sezona jāaizvada bez kļūdām, ja tā vēlas uzvarēt čempionātā, vēsta britu plašsaziņas līdzekļi.

"Mēs nevaram atļauties sev problēmas, nedrīkstam pieļaut kļūdas, kā tas bija iepriekšējā gadā. Visam jānorit gludi, jo es personīgi negaidu lielas kļūdas no pretiniekiem," atzina Batons.

"Visu sezonu mums jāaizvada ļoti tīri," uzsvēra brits, kurš pērn F1 čempionāta kopvērtējumā ieņēma piekto vietu, tostarp uzvarot pirmajā, 12. un 20.(pēdējā) posmā. "Vajag būt mierīgiem, koncentrēt savu uzmanību uz katru detaļu mūsu formulās katrā sacensību nedēļas nogalē. Mēs nevaram atļaut sev kļūdīties."

"Pat, ja jūs uzvarat pirmajās sacīkstēs, tas nenozīmē, ka uzvarēsiet visā čempionātā, kas arī pērn tika pierādīts. Runa ir par nepieciešamību saglabāt mieru un koncentrēšanos uz niansēm, īpaši ņemot vērā, ka reglamentā nopietnu izmaiņu nav bijis," piebilda pilots.

Izmantotie resursi:
Mirror Online: Number one for news, opinion,...


, 2013-03-08 14:01, pirms 11 gadiem
Ko jef*ņš sūc tajā bildē??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-08 16:39, pirms 11 gadiem
Kaut kā liekas ka tomēr nāksies kļūdīties. Nav ticības šai komandai. Šogad vēl viņiem mazliet revolucionāra pieeja jaunajai formulai, kas nozīmē to, ka vis kaut kas vēl var izlīst ārā no tehniskām ķibelēm.
, 2013-03-08 16:50, pirms 11 gadiem
nav viņiem tā formula īsti gatava sacīkstēm, tā kā nāksies papildus pasvīst.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Sebastians Fetels un Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Hamiltons: "Kad aiziešu, ceru, ka tas būs uz visiem laikiem"

Lūiss Hamiltons redz Sebastianu Fetelu kā lielisku kandidatūru uz vietu "Mercedes" komandas sastāvā, kad 2025. gada sezonā septiņkārtējais F1 čempions uzsāks startus "Ferrari" sastāvā. Pats Fetels nav noliedzis, ka pēc divu sezonu izlaišanas varētu atgriezties sacīkstēs. Tikmēr pats Hamiltons pēc aiziešanas sola vairs neatgriezties.
Lūiss Hamiltons un Stefano Domenikali. Foto: Motorsport.com
1

F1 vadītājs: "Hamiltons "Ferrari" komandā būs Šūmahera līmeņa pilots"

F1 čempionāta izpilddirektors Stefano Domenikali uzskata, ka "Ferrari" komanda rīkojusies gudri un pareizi, parakstot līgumu uz 2025. gadu ar Lūisu Hamiltonu, neskatoties uz to, ka Karloss Sainss šobrīd ir savā labākajā formā.
Karloss Sainss. Foto: Scuderia Ferrari

Sainss: "Laiks pasteigties un tikt pie līguma uz nākamo sezonu"

Karloss Sainss atzinis, ka veic pārrunas ar vairākām komandām un vēlas pēc iespējas ātrāk noslēgt līgumu uz 2025. gada sezonu.