Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Haas" sponsors: "Jau tagad esam uzveikuši "Red Bull" - mūsu mašīna ir skaistāka"

Juris Grīns
Juris Grīns

"Haas" sponsors: "Jau tagad esam uzveikuši "Red Bull" - mūsu mašīna ir skaistāka"
"Haas" komandas jaunā mašīna un jaunās krāsas. Foto: Haas F1

F1 komandas "Haas" jaunais sponsors "Rich Energy" uzstādījis ambiciozu mērķi, pārspēt "Red Bull" vienību. Ceturtdien "Haas" prezentēja jauno sacīkšu auto, kas šogad būs tieši enerģijas dzērienu ražotāja raksturīgajās krāsās.

"Rich Energy" jau ilgāku laiku raudzījās uz iespēju ienākt "Formulā 1", un tagad tas beidzot ir noticis. Apvienotajā Karalistē bāzētais uzņēmums noslēdzis sadarbības līgumu ar amerikāņu vienību "Haas", kas pēc ienākšanas čempionātā jau dažu sezonu laikā sevi pieteikusi kā ļoti ambicioza.

"Rich Energy" priekšsēdētājs Viljams Storijs izteicies, ka viņa kvēlākais mērķis ir pārspēt "Red Bull" komandu, vispirms jau tāpēc, ka arī šis brends ražo enerģijas dzērienus.

"Gribam cīnīties un pārspēt "Red Bull" gan trasē, gan ārpus tās," ambiciozi saka Storijs. "Es apbrīnoju "Red Bull", viņiem ir ļoti labs bizness, bet jūtu, ka mums ir pārliecinošs piedāvājums un mūsu brends ir labāks. Jau tagad esam viņus uzveikuši, jo mūsu mašīna izskatās labāk. Cīņā ar "Red Bull" mēs būsim kā Dāvids pret Goliātu, tāpat ir arī biznesa lauciņā."

"Formulā 1" kompānija ienākusi ar ilgtermiņa mērķiem.

"Esam šeit, lai paliktu ilgtermiņā, uz ilgu, ilgu laiku, bet "Haas" ir mūsu sapņu partneris," atklāj Storijs. "Viņi ir īsti cīnītāji. Džīns Hāss ir lielisks uzņēmējs, kurš motoru sportu uztver pareizajā veidā."

Pagājušajā gadā "Haas" ieņēma piekto vietu Konstruktoru kausā, bet šosezon mērķē šo rezultātu uzlabot. Komandas sastāvā turpinās startēt Romēns Grožāns un Kevins Magnusens.

Izmantotie resursi:
pitpass - the latest, hottest F1 news