Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" no amata atstādina dzinēju nodaļas galveno inženieri

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" no amata atstādina dzinēju nodaļas galveno inženieri
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

"Ferrari" negaidīti atstādinājusi no amata Lorenso Sasi, kurš līdz šim strādāja kā galvenais inženieris dzinēju nodaļā un faktiski radīja motorus, ko vienība izmantoja dalībai F1 sacīkstēs, vēsta laikraksts "Il Giornale".

Šobrīd komanda notikušo nekomentē, bet no uzticamiem avotiem zināms, ka informācija nav tikai baumas. Šobrīd gan nav skaidrs, vai Sasi darbu komandā zaudējis pavisam vai arī tiks nozīmēts citā amatā. Sasi atlaišana no līdzšinējā amata notikusi pēc "Ferrari" prezidenta Serhio Markiones tiešas iejaukšanās.

Publikācijā teikts, ka Sasi darbu atstājis vien pirms dažām dienām, tomēr šāds pavērsiens uzskatāms par šokējošu, ņemot vērā, ka tieši dzinēju jomā šosezon "Ferrari" komanda sasniegusi ievērojamu progresu. Vienības pilots Sebastians Fetels pašlaik ir F1 kopvērtējuma līderis, par 14 punktiem apsteidzot "Mercedes" pārstāvi Lūisu Hamiltonu.

Tāpat zināms, ka uz posmu Lielbritānijā "Ferrari" komanda plāno izmantot būtiski uzlabotu motoru, kam būtu jābūt labākai veiktspējai par pašreizējās konfigurācijas jaudas agregātu.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

     [+] [-]

, 2017-07-07 11:01, pirms 7 gadiem
Lai kā justu liidzi Ferrari,bet šie vienmēr pārsteidz ar kaut ko sliktu! Nu cerēsim,ka titulu Vettels dabūs

  +2 [+] [-]

, 2017-07-07 11:29, pirms 7 gadiem
Hondas vietaa es sitajam zvanitu dienu un nakti.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-07 12:09, pirms 7 gadiem
Neceļu drāmu, bet es ļoti ceru, ka ir atklājies kautkas, kas būtu spējis dzinējus padarīt vēl ātrākus, kāda rupja kļūda.
Tad iespējams nākamgad Ferrari lidos vēja spārniem

Bet tā ir tikai tukša runa no manis, nekrītiet krāgā

     [+] [-]

, 2017-07-07 13:51, pirms 7 gadiem
karliss rakstīja: Hondas vietaa es sitajam zvanitu dienu un nakti.
Tāpēc jau tie japāņi ir tur kur šobrīd, vienkārši viņiem nav tā pieņemts prasīt padomu vai piesaistīt ekspertus no malas, cita mentalitāte.