Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels: "Man ir līgums, un es palikšu "Ferrari" komandā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Fetels: "Man ir līgums, un es palikšu "Ferrari" komandā"
Sebastians Fetels
Foto: AFP/Scanpix

Sebastians Fetels neplāno pievienoties "Mercedes" komandai, ja viņam šāda iespēja tiktu dota, apstiprinājis pats sportists, kuram uz nākamo sezonu ir spēkā esošs līgums ar "Ferrari". Tāpat "McLaren" vadība paudusi pārliecību, ka Fernando Alonso nepieņems lēmumu pāriet uz "Mercedes".

Fetels tiek minēts kā viens no vairākiem kandidātiem uz Niko Rosberga vietu "Mercedes" sastāvā. Būdams četrkārtējs F1 čempions, kuram šogad turklāt nebija uzvārēt spējīgas mašīnas, viņš varētu būt labs kandidāts uz Lūisa Hamiltona komandas biedra vietu. Tomēr pats sportists mēģina šādas baumas kliedēt.

"Domāju, tas nav liels noslēpums, ka gan man, gan Kimi Raikonenam ir līgumsaistības uz nākamo gadu," saka Fetels. "Tas būtu skaidri jāsaprot. Es nezinu, kāds ir viņu plāns, bet, kas attiecas uz mums, mēs koncentrējamies savam darbam, gatavojoties jaunajai sezonai. Notiks lielas pārmaiņas, tādēļ esam visai aizņemti ar savām lietām. Esam ļoti pozitīvi noskaņoti attiecībā uz nākamo sezonu."

Arī divkārtējais F1 čempions Fernando Alonso, kurš šobrīd startē "McLaren" sastāvā, tiek minēts kā viens no kandidātiem uz vietu "Mercedes" komandā. Alonso turklāt pēdējos divus gadus nav bijusi mašīna, ar ko varētu cerēt kandidēt kaut vai uz pjedestāliem. "McLaren" vadība gan nedomā, ka spānis grasītos iet prom.

"Mums ir līgums ar Fernando, un viņš ir ļoti laimīgs," saka jaunais "McLaren" vienības boss Zaks Brauns. "Protams, viņš vēlas uzvarēt sacīkstēs, tāpat kā to vēlamies mēs, tomēr par šādu scenāriju sportista aiziešanu uz "Mercedes" es nesatraucos. Jūtamies komfortabli tajā situācijā, kādā esam."

Arī "McLaren" vadītājs Eriks Buljē domā līdzīgi: "Šobrīd klīst daudz baumas, un visiem tās patīk. Tomēr mums ir līgumsaistības, turklāt es nedomāju, ka šobrīd šāds gājiens no Fernando puses būtu gudrs. Lūiss tajā komandā šobrīd jūtas kā mājās."

Izmantotie resursi:
FOX SPORTS - Latest Sports News, Live Scores,...

     [+] [-]

, 2016-12-06 18:56, pirms 7 gadiem
Ko var murgot!!! Retajam tikai nav skaidrs, ka MBenz startēs Vereleins!

  +2 [+] [-]

, 2016-12-06 19:11, pirms 7 gadiem
Būs Bottas !

     [+] [-]

, 2016-12-06 23:15, pirms 7 gadiem
Batons