Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Domenikali "Volkswagen" uzdevumā veic pētījumu par F1 komandas izveidi

Juris Grīns
Juris Grīns

Domenikali "Volkswagen" uzdevumā veic pētījumu par F1 komandas izveidi
Stefano Domenikali
Foto: PA Wire/Press Association Images

Bijušais "Ferrari" komandas vadītājs Stefano Domenikali šobrīd kompānijas "Volkswagen Group" uzdevumā veic izpēti par iespējamo jaunas F1 komandas izveidi, ziņu britu televīzijas kanāls BBC.

Šovasar Domenikali savā paspārnē pieņēma "Audi" un jau toreiz izplatījās kārtējās baumas par šīs rūpnīcas iespējamo debiju Formulā 1. Oficiāli "Audi" noliedza šos apgalvojumus, sakot, ka Domenikali pienākumi, vismaz pagaidām, nemaz nav saistīti ar aktivitātēm autosportā.

BBC žurnālisti tagad atklājuši un nākuši klajā ar paziņojumu, ka šobrīd Domenikali veic izpēti par iespējām izveidot F1 komandu, strādājot "Audi" rūpnīcas īpašnieku "Volkswagen Group" vārdā. Šobrīd gan vēl nav skaidrs, kurš no šiem brendiem nākotnē varētu tikt izmantots - iepriekš ticis baumots gan par "Audi" rūpnīcas komandas izveidi, gan "Volkswagen" ienākšanu F1 čempionātā motoru piegādātāja statusā.

Ka skaidro BBC korespondents Endrjū Bensons, iepriekš "Audi" un "Volkswagen" brendu ienākšanu čempionātā kavēja "Volkswagen Group" priekšsēdētāja Ferdinanda Pīha un F1 bosa Bernija Eklstouna sliktās attiecības. Šobrīd ir skaidrs, ka Eklstouns ilgi vairs F1 procesus nevadīs un viņa vietā jau šobrīd tiek meklēts pienācīgs aizstājējs.

Tikmēr bijušais F1 komandas īpašnieks un vadītājs Edijs Džordans atklāj, ka Pīhu drīzumā varētu amatā nomainīt Martins Vinterkorns, kurš vienmēr F1 čempionātu vērtējis kā lielisku platformu šo abu brendu popularizēšanai.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

     [+] [-]

, 2014-12-06 23:41, pirms 9 gadiem
Volkswagen nebeidzas ar vw un audi vien!
Bugati un Lambori ar ir tai grupa!
Neticas ka noligtu Domenikali bez domas ieiet F1!
Citur sporta jau domineja F1 ir nakamais solis