Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

"Red Bull" apstiprina nākamā gada F1 pilotus

"Red Bull" apstiprina nākamā gada F1 pilotus
Foto: Red Bull Racing

"Red Bull" paziņojusi, ka tai piederošajās komandās nākamajā "Formula 1" sezonā startēs tie paši piloti, kas līdz šim, taču vēl nav zināms, kāds būs precīzs to sadalījums.

Skaidrs ir vien tas, ka "Red Bull Racing" sastāvā turpinās braukt Makss Verstapens, kamēr viņa komandas biedrs tiks izvēlēts starp Aleksandru Albonu, Pjēru Gaslī un Daņilu Kvjatu. Divi no viņiem savukārt brauks "Scuderi Toro Rosso" sastāvā, kas no 2020. gada būs zināma ar jauno nosaukumu "Scuderia Alpha Tauri".

Tas vēlreiz apliecina jau iepriekš "Red Bull" pārstāvju pausto, ka nevienam sportistam ārpus pašu veidotās pilotu programmas netiks piedāvāta iespēja startēt kādā no abām vienībām.

Par nopietnu kandidātu uz Verstapena pārinieka lomu tika minēts Niko Hilkenbergs, kurš paliks bez komandas pēc tam, kad nākamajā sezonā viņa vietā "Renault" sastāvam pievienosies Estebans Okons. Tāpat "Red Bull" konsultants Helmuts Marko pavēstījis, ka iepriekšējos gados pie viņa braukušajam Danielam Rikjardo netiktu dota iespēja atgriezties pat tad, ja "Renault" izlemtu pēc šīs sezonas pamest F1 čempionātu.

Savukārt, kas attiecas uz krievu sportistu Kvjatu, iepriekš Marko pauda, ka viņam nākamgad būs jāstartē "Alpha Tauri" sastāvā, tomēr "Red Bull" publiskais paziņojums par nākamā gada pilotiem liek domāt, ka viņa kandidatūra vēl tomēr tiek apsvērta, domājot par "lielās" komandas sastāvu.

Izmantotie resursi:
Beyond the Flag - Your #1 Destination for...


, 2019-11-06 20:02, pirms 4 gadiem
Maldinošs virsraksts, ko tad red bull pastiprināja? To, ka brauks verstapens un misters X?
, 2019-11-06 20:22, pirms 4 gadiem
Sis jau sen bija zinams, Hilkenbergs no pasu Red Bull puses nekad nav nopietni uztverts.
Ja Renault tiesam aizies un ka tiek baumots nopirks kartejais naudas maiss preks sava dela (soreiz krievu neviss kanadas), tad Okons atkal paliks bez komandas ka jau vinu reiz izstuma no Force India.
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Hamiltons: "Sausā trasē man nav izredžu pret "Red Bull" un "Ferrari" pilotiem"

Slapjā trasē izcīnījis pirmo starta vietu uz Ķīnas GP sprinta sacīksti, Lando Noriss atklājis, ka pēdējā lidojošajā aplī pielietojis "visu vai neko" taktiku. Lūiss Hamiltons spiests atzīt, ka sausā trasē noteikti nespēs finišēt otrajā vietā, lai gan sprintu rīt sāks no pirmās rindas. Arī Fernando Alonso izaicinošajos apstākļos izvēlējies iziet uz risku, kas atnesa viņam trešo vietu. Makss Verstapens tikmēr neesot spējis dabūt riepās vajadzīgo temperatūru, tādēļ mašīna slīdēja un iznākumā vien ceturtā pozīcija.
Ginters Steiners. Foto: Motorsport.com

Medijs: Steiners atradis investoru, lai pārņemtu vienu no F1 komandām

Pēc aiziešanas no "Haas" vadītāja posteņa Ginters Steiners, pēc neoficiālām ziņām, strādā pie grandioza projekta, kā rezultātā kopā ar investoriem varētu pārņemt kādu no esošajām F1 komandām.
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com
6

F1 sprinta kvalifikācijā Ķīnā slapjā trasē uzvar Noriss

Ķīnas GP izcīņas sprinta kvalifikācijas izšķirošajā sesijā slapjā trasē norisinājās aizraujoši notikumi, cīņa izvērsās pilnībā neprognozējama, bet pirmo starta vietu sacensībām izcīnījis "McLaren" vienības braucējs Lando Noriss. No pirmās rindas startēs arī septiņkārtējais F1 čempions Luiss Hamiltons.